Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gdzie nad Bałtyk?

JAKA JEST WASZA NAJLEPSZA MIEJSCOWOŚĆ NAD BAŁTYKIEM W POLSCE ???

Polecane posty

Gość erwlaa
Jarosławiec jest w porządku, może i "wiocha", ale cisza, spokój ... na wypoczynek jak najbardziej polecam ;)

Gość eeLkaaa
JASTARNIA, BIAŁOGÓRA i JAROSŁAWIEC moim zdaniem najfajniejsze miejsca :)

Gość Francioo89
Ja co roku do Władka jeżdżę:)

Gość joanka93
Trójmiasto najlepsze :)

Gość gswgwegw
KołoBrzeg

Gość rhyre
szkoda że rzucacie samymi nazwami miejscowości a nie piszecie co gdzie jest do zobaczenia...

Gość a może zrób restart
dziwnów

Gość kasiunia
Gdansk lub Mielno ladniejszych nie ma. Zaje...

Gość gerwgrg
Mielno? heheh o mielnie to juz bylo pisane ze to wakacyjny spęd łatwych dziwek i prostaków :)

Gość a a ???
krynica morska jak wam sie podoba

Krynica Morska jest spoko, ale nie ma tam zbyt wiele do roboty :) Ale fajnym miejscem jest Jastrzębia Góra, w szczególności jest tam bardzo miły ośrodek wypoczynkowej o wdzięcznej nazwie Primavera. Dogodzi zrówno rodzinom z dziećmi jak i samotnikom.

Gość kingoflove
a to już zależy od naszych upodobań i od tego, co nam najbardziej odpowiada. Dla mnie wielki urok ma Gdańsk, uwielbiam tam spędzać czas, malowniczo i pięknie. A ostatnio odkryłam ten hotel http://www.dworoliwski.pl/hotel można miło spędzić czas nawet jeśli pogoda ku temu nie sprzyja.

Gość mala_maja
Moje ulubione to Darłowo i nadmorskie Darłówka :) W tym roku mamy już "klepnięty" pobyt w Bursztynowych Komnatach. Jadę z mężem i teściami, tak więc w tym roku będzie troszkę "premium"... :) http://www.bursztynowekomnaty.pl/

Gość katarinainna
Bursztynowe komnaty są mi znane i szczerze polecam :) Piękna miejscówka, a wyposażenie i obsługa są bez zarzutu. Jeszcze tylko przydałaby się taka gwarancja pogody jak np. na Morzu Śródziemnym i byłoby idealnie :)

Gość gość
a ja się zakochałam w Gdańsku, no przepiękne miasto. Nie wiem co ono w sobie ma, ale na pewno będę tam wracać, a widziałam ofertę Dworu Oliwskiego, robi wrażanie, piękne miejsce, na bank to będzie kierunek mojego kolejnego wypadu nad morze.

Gość gość sosnowiczanka
Jeżeli ktoś chce wypocząć to tylko Mrzeżyno,mała miejscowość,piękna plaża,spokojna okolica.

Gość gość
Dobre warunki mają w Aquapark Reda. Jak byłem na wakacjach w tym roku nad Bałtykiem to się właśnie tutaj wybrałem na jeden dzień. Powiem szczerze, że nawet jeden dzień nie za bardzo wystarczył, żeby skorzystać z wszystkich możliwości jakie oferuje ten kompleks. W każdym razie zjeżdżałem przez wodę pełną rekinów i to było przeżycie nie do opisania. Polecam każdemu – małemu i większemu.

Gość gość
Rogowo

Gość gość
Tylko Włochy albo Chorwacja wtedy mam pewność ze będzie ciepla i czysta woda mogę zaplanować urlop pól roku wczesniej i pogoda na pewno będzie. A na Bałtyku woda lodówa,wszędzie polskie buractwo i te ebane parawany,jedziesz nad morze i morza nie widzisz bo polactwo rozwiesza szmaty na patykach no i same kur.y i .uje latają w powietrzu ,nieee! Dziękuję.

Gość Jagoda

Ja uwielbiam Sarbinowo. Co roku jezdze z dzieciakami do pensjonatu Dom przy Plaży. Są zachwycone, zresztą ja też. Mają w ofercie atrakcje dla dzieci więc one zajmują się sobą a ja mogę delektować się pięknym widokiem.

Gość Bogna

Dnia 28.06.2019 o 17:48, Gość Jagoda napisał:

Ja uwielbiam Sarbinowo. Co roku jezdze z dzieciakami do pensjonatu Dom przy Plaży. Są zachwycone, zresztą ja też. Mają w ofercie atrakcje dla dzieci więc one zajmują się sobą a ja mogę delektować się pięknym widokiem.

O tak dom przy plaży w Sarbionowie jest świetny. Byłam tam żeby odpocząć od hałasu i smogu i to bylo to. 

Gość Maja

Dołączam do teamu Sarbinowo. Cicho, spokojnie i czysto. Myślę, że dom przy plaży jest bardzo dobrym wyborem. 

Gość edyta
Dnia 30.08.2019 o 08:18, Gość Maja napisał:

Dołączam do teamu Sarbinowo. Cicho, spokojnie i czysto. Myślę, że dom przy plaży jest bardzo dobrym wyborem. 

fajnie ze tak duzo osob go poleca, jak najbardziej słusznie. W tym roku miałam okazje sama to sprawdzić, ja świetnie wypoczęłam, a dzieciaki codziennie szalały, cały czas chodzily zachwycone 🙂

Gość Ala

Witam,

Polecam Niechorze, bardzo ładna miejscowość, skierowana głównie dla rodzin z dziećmi. Można dobrze i tanio zjeść. Była w ubiegłym roku w pensjonacie Vipabo. Za obiektem ogród z ławeczkami, placem zabaw dla dzieci, duży bezpłatny parking. Sklep dino na przeciwko. Super wakacje!!