Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuli

śniło mi się

Polecane posty

Gość zuli

że był wypadek kolejowy na ulicy przy której mieszkam. Poszłam więc tam zeby pomóc ludziom i znalazłam malutkie dziecko. Wzięłam je na ręce i zabrałąm do domu i się nim zajmowałam jak swoim. Po jakimś czasie pojawiła się w moim domu młoda dziewczyny własnie z tego wypadku która była strasznie oszołomiona i jakaś taka przymolona... mieszkała u nas i w momencie kiedy ydobrzała i była już "normala" powiedziałam jej ze to jej dziecko i je oddałam... co za sen nie wiem jak go zinterpretować???

Gość interpretator snów
ja myślę, że masz spakować piórniczek i wio do szkoły

Gość zuli
szkołę skończyłam z 10 lat temu więc jedynie na uniwersytet III wieku

Gość interpretator snów
i zabawiasz się sennikami - gratuluję, jedynie młody wiek by cię wybronił

Gość zuli
dlatego właśnie dziwię się że ludzie dorośli mają takie pojebane sny

Gość gertta 26
ciekawy sen dziecko Szukanie wyjścia z sytuacji konfliktowej; chcesz rozpocząć od nowa, skierować na nowy szlak swoje życie, także wewnętrzne. Dziecko podobnie jak młodość, może symbolizować szansę i możliwość dalszego rozwoju. Często ujawniają się w tym symbolu konflikty spowodowane przeważnie niedojrzałością. Poza tym sen o dziecku może być też aluzją do własnych dzieci lub wyrażać pragnienie ich posiadania. ujrzeć: ogólnie korzystny znak urodzić: otwierają się nowe możliwości w twojej egzystencji zobaczyć je podczas narodzin: dla mężczyzny oznacza rozstanie z kobietą; dla biednych poprawę losu, dla zamożnych jest złym zwiastunem; podróżującym zapowiada powrót do ojczyzny niemowlę: szczęście dla matek martwe: kłopoty i zmartwienia nieść je do chrztu: wejście na drogę zasad chrześcijańskich patrzeć na śpiące: dobra przyszłość bawiące się: radość chore albo upadające, krzyczące lub kłócące się: recesja w interesach chude: zapowiada nadejście ciężkich czasów tłuste: można oczekiwać dobrych dni umierające: niespodziewany sukces wśród wielu bawiących się dzieci: szczęście w miłości i sukcesy we wszelkich przedsięwzięciach zamordować je: sam przysporzysz sobie wiele zła tonące: obawa przed zapominieniem, wyparciem potrzeb wewnętrznych, przed utraceniem swojego prawdziwego Ja być zwymyślanym przez grupę dzieci: będą o tobie dobrze mówić niepełnosprawne: niespodziewana pomoc

Gość zuli
być może że coś w tym jest.. od paru lat się staram o dziecko ...