Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karrro wawa

ma dziewczyne a mnie mowi, ze mu sie podobam.

Polecane posty

Gość karrrro wawaa
karo wawa to pytajacy dzentelmen

Gość karrro wawa
podszywy - wypad stad :)

"Damascenka- zs pod innym nickiem. to juz wszystko jasne...." Hahaha :D Dobre :D Autorko, jesteś niezrównana :D I niezrównoważona też.

Gość karrro wawa
co idiotko? prawda kole w oczy? dlaczego nie protestowalas w tamtym temacie?:) poza tym fajnie, ze teraz tu dopiero odpisujesz - mogłas wczesniej juz to zrobić :) dobre :):) tyle godzin to musialas czytac aby zrozumieć? niezrównoważona sama jesteś - zresztą to widać - 24h na kafe - niezły pojeb z ciebie :)

Gość gość
Powiem tak.On ci się spodobał,bo ma coś w sobie co cię przyciąga.To nic złego jeśli sie ktoś komuś podoba.Myślę,że trzeba rozważyć jego zachowanie wobec dziewczyny,on tego zachowania nie zmieni będąc z kimś innym.To nieuczciwe wobec niej takie postępowanie,uczciwie, gdyby był singlem i do ciebie robił podchody.Dlatego jeśli wydaje ci sie ,ze jest wspaniały ,bo dobrze mówi,to tez nie jest to.Mówić można wiele,a sama widzisz o robi swojej obecnej dziewczynie.Zresztą w taki subtelny sposób jakby zachęca ,abyś była nim zainteresowana.A kiedy okażesz to ty będziesz ta zła,która sie do niego przeczepiła w oczach dziewczyny .Dlatego jeśli ma dziewczynę niech się zajmie nią.Komplement jego potraktuj z równym dystansem z jakim on do ciebie podchodzi,kiedy jego dziewczyny nie ma w pobliżu. Pozdrawiam

Gość gość
Ja bym takiego omijala z daleka. Jakby byl z toba to tez by jakas inna bajerowal???