Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dolina rozpudy

Być tą drugą - MAM DOŚĆ !

Polecane posty

Gość dolina rozpudy

A wy dziewczyny dajecie rade?Długo tak można żyć nadzieją i obietnicami? jak to z wami było bądz bywa?

Gość kosiareczka 025
ja na nic nie liczyłam więc spoko, dawałam radę (nie oczekiwałam, że on ją rzuci, chciałam go tylko na chwilę)

Gość peruwianka
nigdy nie byłam ta druga i nie będe więc niewiem

Gość saxas
czyżby izunia?

Gość ooobbburzonaaa
a dlaczego jestes ta 2 i odbijasz komus faceta??? tyle chodzi wolnych a ty jestes z nim? czemu rozbijasz kogos zwiazek? chcialabys,zeby ktos za jakis czas rozbil Twoj???

Gość ghjkut
czemu z Nim jestes?

Gość dolina rozpudy
Bo widzisz kosiareczka ja na początku też niczego nie oczekiwałam , nawet sexu tylko miłych rozmów itd

Gość saxas
hahaha to na pewno izza27 - żonkoś naobiecywał a się nie wywiązał z obietnic :D mówiliśmy Ci że tak będzie :D

Przeważnie jest tak: najpierw dzieci za małe i trzeba poczekać aż podrosną, później żona wiekowa i schorowana więc nie wypada.....a życie ucieka....

jak się chce być z kimś to nie ma wymówek. I nic nie stoi na przeszkodzie. Ale dopóki będą naiwne kochanki i wyrozumiałe żony - to tak będzie. I kto ma w takim trójkącie najlepiej? :)

Gość a dziwisz mu się? z tobą ma
tylko seks, a z żoną dzieci i dom :) Jak dla niego idealny układ.

Gość dolina rozpudy
teraz juz nie obiecuje mi zbyt wiele ja z jednej strony nie oczekuje że "wydarzy sie cud" ale zz drugiej strony nie potrafie z tego zrezygnować bo czuje że to miłość mego życia

I nigdy nie będziesz tą pierwszą, nie w tym związku. Po prostu głupie jesteście.

Miłość życia?? A co masz 80 lat? Takich miłości możesz mieć wiele a z czasem może się okazać, ze jednak to nie miłość życia :)

Gość dolina rozpudy
nigdy nie czułam do nikogo tego co do niego

Ale to niezdrowy związek...nigdy nie spędzisz z nim swiąt, nie wyjedziesz na długi urlop i tak na prawdę nigdy nie poznasz go tak do końca. Bo tylko przebywając z kimś non stop można kogoś poznać i stwierdzić czy to prawdziwa miłość czy nie.

Gość mam dokładnie tak samo
wciąż żyję nadzieją chociaż wiem, ze pewnie nigdy z nim nie będę. a kocham nad życie. też nie chce już być tą drugą... to zabija.

kochasz nad żcyie? On Ciebie nie. Brutalne, ale prawdziwe. On Ciebie nie kocha nad życie, bo gdyby kochał - to by był z Tobą. Koniec!

ale ma dzieci które też kocha i nie dziwie mu się że nie nie potrafi wybrać

jedyny sensowny - piszesz sensownie:) całą prawdę....bo tak jest i będzie. Samotni powinni szukać samotnych i będą szczesliwi.

gówno prawda do mam to samo ;) gówniane wymówki typu żona, dzieci, dom, rodzina... a gdyby się wymawiał, że nie może się rozstać, bo musiałby żonie oddać samochód? To jak byście się czuły?

Mają super alibi - zobowiązania. A one czekają i czekają a facet ma wygodne życie i frajdę na boku.

nie rozumiem dlaczego wszyscy tak oceniacie tych facetów. jestem kochanką i cierpię - na własne życzenie. chciałabym być tylko jego ale wiem że marne na to szase, o ile wogóle jakieś są. to nie jest takie proste po kilku miesiącach czy nawet roku zrezygnować z poukładnaego życia, z dzieci. mało ludzi po roku czasu biorą z sobą ślub i są już razem do końca życia. jasne, są takie przypadki, ale zazwyczaj wpierw się po prostu ze sobą jest, potem są zaręczyny i czasem dopiero po kilku latach jest ślub. ta sytuacja nie jest prosta, rezygnując z jednego życia trzeba być pewnym, że w tym drugim będzie nam równie dobrze, a ile czasu spędza się z kochanką? można kochać ponad życie, ale to jest poważny wybór i nie dziwię się naprawdę mojemu facetowi, że nie podjął jeszcze ostatecznej decyzji,

Gość dolina rozpudy
mam dokładnie tak samo chyba w głębi duszy marzymy że jednak cud sie zdarzy . ale to czekanie zabija szczególnie kiedy nie widać że coś sie zaczyna klarować ile tak można ? takie życie , skradzione chwile to trudne