Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juz mam pieniadze

Gdzie mozna znalezc sliczna 16latke ktora za kilka tysiakow zgodzi sie na seks?

Polecane posty

Gość juz mam pieniadze

???

Gość w gimnazjum to
pewne

Gość juz mam pieniadze
16 latka to licealistka i zgodnie z obowiązującym w polsce prawem, można z nią za jej przyzwoleniem uprawiać z nią seks

Gość alebezedura
w burdelu i w większości dyskotek (w sumie tam to i za darmo dadzą, albo za 2-3 drinki)

Gość juz mam pieniadze
Dałbym takiej 3k za noc. Kilkukrotne zbliżenie, w tym seks analny i finał w ustach.

Gość alebezedura
mówię CI, idź do dyskoteki to sporo zaoszczędzisz, znajdź odpowiednią to da Ci to wszystko za 3 drinki... a i w burdelu pewnie jest taniej.

Gość fkvijhb
ja jestem 17 latką :P

Brunetka29:) Może chodzić o to, że jest prawiczkiem a kobiety (chociażby większość tutaj) mają na gdzieś prawiczków i traktuje ich jak ciotę tylko z tego jednego powodu to nie dziw się takim sytuacją. Facet nie wytrzymał tego i idzie w coś takiego.

Gość alebezedura
Mateusz akurat raczej prawiczki na kafe same robią z siebie cioty, i nie tylko w kwestii seksu, ale ogólnie życia - zazwyczaj jedyne co potrafią to użalanie się nad sobą. A kafeterianie mają ich w głębokim poważaniu, ale nie raz podsuwali prawiczkom co powinni zrobić aby zmienić swój smutny stan rzeczy - Ci natomiast są głusi na takie rzeczy, wiedzą swoje i koniec.

Przykre aczkolwiek niestety prawdziwe. Staram sie zrozumiec mezczyzn,ale patrzac na takie wpisy chocby na kafe,,,watpie ze kiedykolwiek ich zrozumie:o Jezeli to prawiczek jest autorem,to jezcze bardziej smutne:(

Tu masz trochę racji niektórzy piszą takie głupoty, że sam się nie dziwie, że nimi jeszcze są. Tylko proszę napisz WIĘKSZOŚĆ prawiczków na kafe bo to również uderza też we mnie a ja zupełnie inaczej podchodzę do tej kwestii niż większość prawiczków tutaj. W reszcie się z Tobą zgadzam.

Gość alebezedura
no na pewno nie są to wszyscy, z resztą jeśli masz 21 lat to jeszcze masz czas, wiem, że dziś promuje się puszczanie od 15stki, ale jednak do 23-24 lat spokojnie można sobie być prawiczkiem bez wstydu - przecież niektórzy chcą czekać na właściwą osobę a nie zrobić to z byle kim, byle gdzie - aby tylko chwalić się, ze prawiczkami nie są ;) Dobrze, ze masz normalne podejście do sprawy, bo dla wielu to nie bycie prawiczkiem jest problemem, a raczej konsekwencją innych problemów.