Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kiziaaaaaaa.

Mam geja w grupie na studiach i mu dokuczam za to ze jest gejem

Polecane posty

Gość Kiziaaaaaaa.

i sie tego nie wstydze :P mam plus u facetów za swoje zachowanie bo wszystkie pozostale dziewczyny co do jednej wielce tolerancyjne i sie wsciekają "co za homofobia", a częśc facetów z grupy ma jeszcze normalne poglady i nienawidza pedałów. i dobrze. Facet który lubi gejów pewnie sam nim jest w głebi duszy. A co wy o tym sadzicie? :P

Gość Kiziaaaaaaa.
nie ma na mnie wyjebane tylko sie bulwersuje że nietolerancja, nawet mnie "wredną suką" raz nazwał więc chyba nie ma wyjebane :D

Gość hgasduihd
Geje maja lepszy sex i pisze to kobieta:P

Gość Kiziaaaaaaa.
piersi mam, studiuje, widocznej próchnicy na ząbkach nie mam :) a dokuczać mi można choćby ze wzgledu na to ze jestem ruda i piegowata ale jakoś nikt już mnei za to nie tepi od czasów gimnazjum :P

Gość mialem seks z laska i facetem
i zdecydowanie wole faceta

Gość Kiziaaaaaaa.
chwalisz sie czy żalisz pedofilu? :P

Powiem Ci, że mam znajomego geja, dowiedziałam się o tym nie dawno. Nigdy nie miałam tolerancji do takich ludzi, obrzydza mnie to. I weź tu się zachowaj, udawaj że wszystko jest ok, że go szanuje...masakra

Gość Kiziaaaaaaa.
studiuje historie sztuki i gram na flecie prostym i irlandzkim więc nie jestem jakąs prymitywną dziewczyną i wiem co to jest pedofil, po prostu wrednie zwyzywałam tego geja co sie wypowiedział od pedofilów :P Jakbym ja sie dowiedziała że jakis mój kolega jest gejem to nie wiem co bym zrobiła, masakra :-o

ta laska nawet nie wie jak wygladaja studia co tu dopiero mowic o roznicy miedzy gejem a pedofilem

to bys sobie mogla palcowke strzelic conaj wyzej ;) idz odrabiac lekcje dziecko

Gość piegowata krycha
no w tego fleta prostego to akurat wierzę bo z czegoś musi żyć :P a widzę ,że gości z Irlandii też obsługuje:D

Gość Kiziaaaaaaa.
to, ze nie znacie sie na instrumentach muzycznych to nie znaczy że możecie sobie chamsko zartowac o obciaganiu, to tylko świadczy o waszym poziomie :) A zreszta myslcie sobie co chcecie i tak jestem od was nieskazonych myslą miernot lepsza :) Ide po mój flażolet(pewnie nigdy nie slyszałyście nawet tego slowa na własne uszy :) ) i spędze czas przyjemniej niż awanturujac sie na forum, zegnam :)

Gość pawlo86
mialem seks z gejem i bylo to najlepsze rzniecie w zyciu .

"i tak jestem od was nieskazonych myslą miernot lepsza" po tak pierdołowatym kierunku jak historia sztuki to najwyżej kanapki w macu będziesz składać :D a na instrumentach się znałam, kiedyś też grałam na flecie i na paru innych instrumentach, ale nie muszę się tym chwalić. bo to żadna wielka umejętność.

Gość to prowo......
Ale na kafe sa topiki o laskach zabujanych w gejach. :P🖐️

Gość Kiziaaaaaaa.
ten gej tez studiuje ten "pierdołowaty kierunek" więc w końcu lubisz go czy nie? :P Ja osobiście pragne zostać na uczelni po tych studiach, być panią doktor :) nie kazdy chce być pospolitym robolem tak jak mój brat który mnie przed chwilą okrzyczał że odpoczywa po robocie a ja mu "na tej jebanej piszczałce będe pizgać". :P

Gość Kiziaaaaaaa.
to nie prowo, po prostu chciałam sie troche pokłócić na kafe :) lubie sie kłócić :)

Gość to prowo......
Wlasnie czytam ten topik o kobietach zakochanych w geju. :D

cóż, nie ma tak głupich ludzi. -10/10 za kiepską prowokację 🖐️ leć posmarować pryszcze, gimnazjalistko :classic_cool:

Gość Kiziaaaaaaa.
nie jestem gimnazjalistką :) i to co napisałam to prawda, a że wy mi przestaliście wierzyć to już nie ciągne tego tematu, papa. 🖐️

Gość Eeeej, nie oszukuj!
daj linka do tego tematu o gejach :classic_cool:

Gość gffnhgf
teraz jest moda na gej party

Gość Ja mam stosunek
Obojetny z wyjatkiem kiedy zaczynaja opowiadać ohydne rzeczy w stylu mój facet ma wielkiego Przed jego przyjazdem musiałem ćwiczyć odbyt przez miesiąc Wole nie dodawać jak ... Rzyg na samo wspomnienie I to kit ze geje są najlepszymi powiernkami kobiet Nie lubią słuchać Są zakochani w sobie

Gość hfjgggf
Czemu seks z gejami jest dobry ? :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość eurofirro
Dlaczego seks z gejami jest lepszy, niż z dziewczynami? Bo TYLKO facet potrafi drugiemu facetowi dogodzić. Aczkolwiek nie liczyłbym na zbyt wiele - żaden szanujący się homoseksualista nie pójdzie do łóżka z hetero ;) Tyle.

Tolerancja tolerancją, ale normalny facet nigdy nie będzie chciał wrednego babochłopa, który się rzuca na innych. Kto do cholery chce takie coś? :D

Gość eurofirro
a temat uważam za bezcelowy. smutna gimazjalistka, której dokuczali jak była mała chce sobie poprawić humor "disując" normalnych ludzi... ehh. co się z tym światem dzieje?! by the way - homofoby to ludzie, którzy chyba własnego życia nie mają i starają się "umilić" je homoseksualistom ;p

Gość i tak pewnie wszyscy uważają
że go podrywasz ale tak nieudacznie bo to twój pierwszy epizod w pedałowaniu :classic_cool: buahhahahahahahaha

Gość faacz
geja