Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kiziaaaaaaa.

Mam geja w grupie na studiach i mu dokuczam za to ze jest gejem

Polecane posty

Gość eurofirro
Jestem durniem

Gość w temacie.......
Ja tam znam temat...wiem że teraz wiele kobiet buja się w przyjacielach gay. Takie czasy. A czemu to trzeba znać ich osobiście, zresztą nie dziwię się tym dziewczynom, homo są po prostu fajniejszi z zachowania dla kobiet,stąd te zakochania.

Gość Bayerus
Ech...Kizio, nie wiem, czemu tak bardzo go tępisz. Twoich kolegów z klasy czy grupy też nie rozumiem. Mam dopiero 16 lat a wiem, że to się nazywa rasizmem na tle sexualności. Powiedz, czy gdybyś ty była na jego miejscu, chciałabyś mieć to samo piekło na ziemi co on? Zapewne nie. Ja stosuję zasadę, żeby postępować tak, że w razie odwrócenia ról być równie zadowolonym. I powiem Ci więcej - jestem gejem, a wielu z nich też nie lubię. Nie uważam za dobry ich styl bycia, ubioru w apaszki, żakieciki itp. Ale to, że nie uważam, nie znaczy, że mam patent na rację, bo ile ludzi tyle zdań. W moim mniemaniu powinni się pohamować. Ty i Twoi koledzy też, bo nigdy nie wiadomo, kiedy możesz od niego również potrzebować pomocy w jakiejś sprawie np.

Gość piękny chuysayn
madzialeny to trepak czyli pociotek tępej Chanki .... kurde.. jakie to wychudzone paskudztfo tfu...

nie lubie gejow ale nic do nich nie mam puki nie czepiaja sie mojej dupy jak by sie przyczepij dostaje w pysk z buta i zbiera zabki ale tak to nic do nich nie mam moge przybywac w towazystwie gejow lezbijek i mi to nie przeszkadza byle sie do mnie taki nie przystawial a ty kiziaaa jestes zwykla rasistka żydow tez nie lubisz ?

kiziaaa nie nie wiem co to jest flażolet i nie czuje sie glupszy z tego powodu a ty za to nie wiesz co to jest akry i do czego sluzy co to jest lyżka indiwidualna i do czego sluzy wiec przestani sie wymadrzac ze jestes madrzejsza bo wiesz co to jest jakis gowniny Flażolet

Gość eillllo
Bayerus----mieszkasz w pl ? :P