Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość psunabude

SUKIENKA NA WESELE?

Polecane posty

Gość hsderwyrwa
Sexowna ale czy nie za bardzo na wesele? Poza tym bedzie Ci ciezko w niej skakakoc na parkiecie bo ona nie ma ramiaczek (chyba,ze sa dopinane) i jest krotka,bardzo obcisla

Gość Jelito
Beznadziejna !!!

Gość psunabude
zupelnie nie wiem co sie teraz nosi... jakies propozycje?

Gość maturks4
Zbyt wyzywająca. Jak dla dziwki nieciężkich obyczajów

Gość psunabude
to moze ktos cos zaproponuje?

Gość psunabude
zaznaczam ze ma byc w przystepnej cenie. nie zaplace 300 zl za sukienke na 1 wieczor.......

Gość ale ja też
Bardzo fajna sukienka , jeżeli jesteś szczupłą osobą to kupuj .

Gość Poooooomocy
zaznaczam ze ma byc w przystepnej cenie. nie zaplace 300 zl za sukienke na 1 wieczor....... dlatego kup taka,ktora przyda Ci sie na inne wyjscia:D Jesli ty juz ma byc sukienka tylko na 1 wieczor to wypozycz sukienke

Gość lips90
ta czerwona fajna

Gość psunabude
pisalam ze nie lubie satynowych- wieją mi bazarem i wiejskimi potupanami :P. fason jest ok. cena max 150 zl.... na weselu bylamc hyba z 5 lat temu i zupelnie nie wiem jak sie ubrac

Gość psunabude
fajna? :) no tez mi sie wydaje ze przyzwoita jak za taką cenę. No i raczej tandetą nie będzie wiala. w Koncu to H&M :P

Gość ale ja też
Ta ostatnia sukienka to do ciotki na imieniny pasuje . Jeżeli ma być krótka to właśnie wszystkie tuby są teraz na czasie. Jeżeli jesteś młoda i zgrabna to nie rób z siebie pensjonarki . Jak myślisz na którą sukienkę zwrócą uwagę :D

Gość Jelito
Co to ma znaczyć że nie dasz 300 zł za sukienkę ? Ubierz mi się ładnie i nie rób scen ! Dziewuszyska będą wystrojone , a Ty byle co chcesz zalożyć ! Nie pajacuj kupuj ładną kieckę bo inaczej będziesz sama tańczyla ja nawet z Tobą jednego kawalka nie zatańcze !

Gość hsderwyrwa
Mi tez sie podoba ta czerwona ale nie wiem czy bedzie odpowiednia na wesele i czy bedzie wygodna w tancu...... W sumie ja pol roku temu bylam na slubie i tez mialam obcisla i krotka ale miala ramiaczka:) Dodam,ze jako jedyna dzieczyna mialam tak krotka i obcisla sukienke...nie zbyt dobrze sie z tym czulam ale po paru kieliszkach nie przejmowalam sie hehehehe.W tancu bardzo sie sprawdzila

Gość ale ja też
A o tej niebieskiej zapomnij , 2 lata temu widziałam połowę gości w tym czymś na wsi :) chyba to jakiś HIT mody był :D

Gość psunabude
a myslicie ze nie bede wygladala wyzywajaco w czyms takim? mowie caly czas o tej czerwonej. Niebieska mi się nie podoba :P

Gość hsderwyrwa
Mi sie niebieska podoba ale ja bym takiej nie zalozyla za to ta mi sie podoba http://www.moda.pl/p405265,fioletowa-gorsetowa-sukienka-z-kokarda.html Autorko - a ta czerwona ma dopinane ramiaczka?

Gość ale ja też
NIE nie będziesz Sama wybieram na przyszłe wesele ostrą seksowną czerwień ;) No chyba że boisz się własnego cienia to faktycznie możesz wyglądać jak w przebraniu .

Gość Krem nawilżający
czerwona jest bardzo ładna, ile masz taką figurę.

Gość hsderwyrwa
Na poprawiny wiesz co zalozysz o ile idziesz na nie

Gość ale ja też
A po co jej ramiączka ? :D Chyba nie będzie tam akrobacji robić :D ooo matko Kupuj dziewczyno i nie zastanawiaj się bo ci całkowice w głowie namieszają , a same potem się wystroją ;)

Gość psunabude
chyba nie ma ramiaczek- w kazdym razie nic na ten temat nie pisze.... ubiore do tego zakiet,czarne szpilki, dodatki... co myslicie?:)

Gość hsderwyrwa
Zapytalam sie o ramiaczka bo jak bedzie tantycz to na bank bedzie poprawiala gore i martwila sie czy w pewnej chwili nie poleci jej gora sukienki i wszyscy ziobacza to czego nie powinni widziec Slyszalam,ze sa specjalne plasterki,kleje aby przykleic sukienke do ciala

Gość psunabude
a czarne dodatki i zakiet do tego bedzie Ok? roznie moze byc z pogoda... :)

Gość hsderwyrwa
Zakiet musi byc bo do kosciola musisz cos na gore zalozyc.Moze wyjdziesz podczas wesela na zeewnatrz aby zaczerpnac powietrza albo n papierosa:P Dziewczyny a co polecacie na chrzciny? Za 2 tygodnie ide i nie wiem w co sie ubrac:(

Gość ale ja też
Szpilki w kolorze NUDE proponuje do tej sukienki . Odradzam czerń , ale to jest moje zdanie .

Gość ale ja też
Szpilki w kolorze NUDE proponuje do tej sukienki . Odradzam czerń , ale to jest moje zdanie .