Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Maga01

Inhalator dla dziecka który? Proszę o rady.

Polecane posty

Dziecko ma alergię na pyłki dosłownie wszelakie potwierdzone testami do tego doszedł duszący kaszel i dziś nasza doktor zaproponowała aby zakupić dziecku inhalator aby mu pomóc, leki które teraz przyjmuję nie wystarczają.

A wiec zeby chociaz troche pomoc to W domu wywal wszystkie dywany i zaslonki bo maja drobinki pylkow co przeszkadzaja oddychaniu, Jak masz to musisz wywalic zwierzeta co maja siersc (koty,psy) Jak najwiecej otwieraj okna zeby pokoj sie wietrzyl Codziennie dawaj duzo witamin i 23 lyzki tranu, Zdrowe odzywianie, czyli duzo owocow, warzyw, i surowek do obiadow. Jak sa problemy z oddychaniem to daj miod pod nos,zeby dziecko moglo oddychac(pomaga) Niech nie pije duzo mleka bo mleko ma skladnik co skleja oskrzela, utrudniaja. Oddychanie. I to chyba tyle :) Sama nie kupisz inhalatora musisz miec na to recepte :)

Dziękuję za wypowiedzi i porady a inhalator kupię bez recepty pytałam w aptece i na allegro też są wyżej podałam link jednego z nich.

Gość Iwonka12387
Polecam ten od Diagnostic - bardzo cichym jakiś taki poręczny i niedrogi :)

Gość tttr

Trafiłem jakiś czas temu na ciekawy zestaw z inhalatora Baby i do tego rozgrzewający jednorożec dla dziecka. W dobrej cenie, dużo lepsza opcja niż jakby kupować to osobno więc na pewno z tego zestawu warto będzie skorzystać. Jak chcecie kupić po narodzeniu jakiś fajny prezent to na pewno będzie ciekawa opcja. Rodzice na pewno z takiego zestawu będą zadowoleni.