Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bede mama za 3 miechy

DO CIEZARNYCH Z UK...

Polecane posty

Dziewczyny czy kupowalyscie wozek przez internet? Chodzi mi o wozek z PL, ze sklepu internetowego tylko nie wiem jak za niego zaplacic angielska karta,czy wogole moze a konta w banku w pl nie mam, na alegro tez nie. Ktos mi moze poradzic... chodzi mi o wozek x-landera i chcialabym zaplacic w przeliczeniu na zlotowki a nie na euro. Dzieki za pomoc;P

Gość Mmalaykaa
a może przeslij jakiejs osobie zaufanej z PL pieniazki niech zakupi wozek i przesle Ci ?? moim zdaniem tak bedzie najlepiej... nie sadzisz?

Gość Mmalaykaa
powiedzmy,ze przeliczysz sobie euro na zlotowki i osobie ktora Ci np. zamowi zaplacisz extra 20 euro czy jakos tak...napewno ktos sie zgodzi...ja bym tak zrobila w Twojej sytuacji...;)

klara bylam na tej stronie bobowozki, tylko nie wiem czy moge angielska karta zaplacic i jaka mam gwarancje ze mi przelicza na zl nie na euro?

Gość skoro placisz w pl
to logiczne ze przeliczy na zlotowki, jak jest opcja zaplaty karta nie wazne jaka masz karte, angielska czy chinska;) takze nie widze problemu, od 2 lat tak kupuje w Pl w roznych sklepach(allegro nie) i nie bylo nigdy problemu a jak sklep nie wysyla za granice to w pl na pewno ktos odbierze paczke i wysle Ci kurierem koszt zwykle ok 20 za 30 kg

Gość klara1408
A dzwoniłaś albo pisałaś do obsługi sklepu, żeby zapytać? Tam szybciej uzyskasz precyzyjną odpowiedź niż na forum

Gość skoro placisz w pl
a tak na marginesie xlandera w uk taniej nie kupisz??

wlasnie sie myslisz bo na stronach podane masz w zlotowkach i w euro i masz do wyboru bynajmniej jesli chodzi o przelewy na konto

Gość klara1408
na bobowózki cena za wózek podana jest także w euro, więc prawdopodobnie pobiorą Ci w euro

nie spotkalam tu x-landera a na ebay nie ma

Gość klara1408
Jeśli mogę zapytać z ciekawości, to jake to ma znaczenie czy pobiorą ci w euro czy w przeliczeniu na złotówki?

no wlasnie wole w zlotowkach bo jest lepszy przelicznic, masz racje napisze do obslugi sklepu, tylko szukam wszedzie x-landera xa z 2011 roku ze srebrna felga, i ciezko

Prajtycznie wszystkie wieksze sklepy prowadza sprzedarz internetowa a wysylka do uk to koszt 20 funtow albo okolo 160 zlotych .. Tylko musisz wiedziec jaki wozek chcesz zeby kota w worku nie kupic..!