Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kjio

8 lat to duża różnica w związku?

Polecane posty

Gość kjio

Ja niedawno miałam urodziny i mam właśnie 22 lata od paru dni a mój facet 30.Moja koleżanka mówi,że to za duża różnica wieku-ona ma chłopaka o 4lata straszego.

Gość kjio
Czasami się kłócimy to On mówi,że to przez tą różnicę wieku...

Gość zielona kiwi
dlugo jestescie razem?

To wcale nie jest duża różnica. Zależy jednak jak podchodzicie do tego związku. Nie ma sensu się kłócić o różnicę, to już świadczy o niedojrzałości. No i w sumie porównywanie koleżanek do siebie też.

Gość briwka
co myślcie o różnic ponad 10letniej ? ja mam 20 a on 32 lata

Gość teoretycznie to nie ma znaczen
ia ale uświadom sobie, że kiedy ty szłaś do pierwszej klasy podstawówki, on był w 2 klasie gimnazjum :D Myślisz że wtedy zainteresowalibyście się sobą???

Gość briwka
up

Gość bdjdbdkddhj
Jej.... Jakby tak myśleć to w ogóle nie byłoby związków. I co z tego ze jak ona się urodziła to on robił to czy tamto? Liczy się tu i teraz. Ja jestem w szczęśliwym związku z różnicą wielu i NIGDY niczego nie zgonilismy na tą różnice. Co najwyżej zartujemy sobie z niej ale też rzadko. Tego naprawdę nie widać. Ale fakt faktem trzeba mieć podobne cele, zainteresowania i wszystkio gra. Jeśli ktoś ma wątpliwości, patrzy na opinię innych to ten związek nie będzie udany i tyle

Gość co za babskaaa
miauczydelko No to staro wyglądającego masz faceta.

Gość hramsa
miauczydelko Na tym drugim zdjeciu twoje dziecko brzydko wyszło.W ogóle nie za ładne masz dziecko.

to moj wnusio...a wloski ma pokolorowane fotoshopem...ja go kocham a ty...no coz czekaj na swoje-moze bedzie ladniejsze...

"ale uświadom sobie,że kiedy ty szłaś do pierwszej klasy podstawówki, on był w 2 klasie gimnazjum Myślisz że wtedy zainteresowalibyście się sobą???" Mam nadzieję że ta wypowiedź to żart? Nie lubię takich porównań bo dziecko 7 letnie nie interesuje się nawet o rok starszym kolega, nie wybiera partnera na całe życie :p . I co jak ma człowiek 20 lat i zakocha się w 21 latku to niech cofnie się do podstawówki i pomysli że przecież w wieku 7 lat nie zainteresowalaby się 8 latkiem bo był be? :D Proszę cię...

Gość briwka
miauczydelko, nie karm trolla :)

Gość co za babskaaa
miauczydelko Tak,tak,wszystkie piszące na kafe po 40 wygladają o 10 lat młodziej :-) bo was sie nie widzi,a nawet jak fotę dacie,to wyfotoszopowaną :-)

Gość Młoda kocha starszego
Gdy ja się urodziłam to moje kochanie miało już żonę

musze dobrze wygladac bo w i nnym przypadku moj facet nie zainteresowalby sie mna..poza tym nikt nie chce wierzyc ze jestem babcia a nie mama....

Gość co za babskaaa
miauczydelko Zobaczymy dokad bedziesz wygladała dobrze :-) za 10 lat,a nawet wczesniej facet ci przyprawi rogi,albo rzuci cie dla młodszej:-)

co za babskaaa - a to tylko o urode chodzi? Jasne obracając się na kafe wśród gim gowien to można tak sądzić , ale życie jest często inne. Wystawcie nosy z neta raz na jakiś czas, przestańcie szukać idealnego wyglądu. Uroda przemija u każdego, jedyne co zostaje to charakter i możecie pieprzyc że porzuci bo ona się zestarzeje...a tak naprawdę to moze ma coś ten facet w głowie w przeciwieństwie do większości ulomow na kafe.

Gość Smolensk assassination ???????
Tak, duża i będzie Wam ciężko się dogadywać, zwłaszcza w kewestiach zabawy, on będzie wolał dom, a Ty wyjścia, chyba że trafiłaś na super faceta o charakterze takim samym, jaki masz i Ty, to świetnie..