Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 24t23t3t

niesamowite, jak nick generuje wyobrażenie o osobie

Polecane posty

Gość 24t23t3t

np.: fikuu-mikuu - nick sugerował, że to postrzelona małolata, gdy zmieniła nick na "najpiekniejsza na kafe", a ja jeszcze nie wiedziałam że to ona, sądziłam że kryje się za tym nickiem naprawdę jakaś piękna (i zarozumiała, ale to niewazne) kobieta, ok. 30-tki. Tak samo te wszystkie "brzydki beznadziejny" generują w ludziach wyobrażenie naprawde brzydkiego, a "Amant wszech czasów" super przystojniaka (chociaż okazało się, że to stary prawik) Podobnie avatary, chociaż na kafeterii ich nie ma. Jeśli ktoś ma w avatarze piękną twarz, to automatycznie czytającym wydaje się, że jest to atrakcyjna osoba (udowodnione, czytałam o tym) Myślę że to ważne spostrzeżenie na jakichś portalach czy miejscach gdzie ktoś chce kogoś poznać. Nickiem i avatarem może skonstruować ogólne wyobrażenie o sobie i przyciągać bądź odpychać innych ludzi

no owszem, owszem :) Co ciekawe to też zależy od indywidualnej interpretacji.

Gość ciekawe gdyby tak na
kafe zaczely obowiazywac avatary :classic_cool: nie byłoby pomatanczykow nieobliczlnych :P ale do tematu cos w tym jest ale nie do konca przeciez nik to tylko nasz plaszczyk pod ktorym sie ukrywamy :) nie ma pewnosci nawet co do plci a co dopiero do osobowosci, wygladu przewrotni ludzie potrafia zrobic nie tylko woede z mozgu;)

jeżeli ktoś jest przewrotny to myślę, że to pierwsze co wyjdzie w nicku :P

Gość 24t23t3t
"Św. Naleśnik?" Co ja bym pomyślała? Facet trochę na silę chce być zabawny, wyobraziłabym go sobie raczej jako kogoś nieatrakcyjnego. Tak sądzę.

Gość 24t23t3t
"nie ma pewnosci nawet co do plci a co dopiero do osobowosci, wygladu" A kto mówi o pewności? Temat jest wyłącznie o wyobrażeniu. Nawet nie do końca świadomym.

Gość kill bill2
zwłaszcza jak nie czytasz postów tylko nicki :D

Gość NigeryjskaStrażPrzybrzeżna
Nie wiem co w tym dziwnego? Jak widzisz budynek z napisem restauracja, wchodzisz i widzisz restauracyjne wnętrze to jesteś zszokowany czy jak?

Ja też chcę wiedzieć, co sugeruje mój :classic_cool: Chociaż już kilka razy tłumaczyłem :P

a mój, a mój nick? :P Krwawa - ja sobie wyobrażam walkirię na białym koniu odzianą w skórę wilka :P

najmadrzejszy na swiecie co tu napisac ?

Gość 24t23t3t
"Krwawa Wilczyca Że niby jakie wrażenie generuje moja tandeta?" Mi osobiście kojarzy się z filmem "Krew jak czekolada" (bo było o wilkołakach, a w tytule jest "krew"). Myślę że jakoś podświadomie wyobrażam sobie chyba że jesteś podobna do głównej bohaterki. Nie jest to jakieś rozbudowane wyobrażenie, raczej coś, nad czym dopiero teraz się zastanowiłam.

Moorland a mój, a mój nick? Krwawa - ja sobie wyobrażam walkirię na białym koniu odzianą w skórę wilka Ja, jak pierwszy raz zobaczyłem "Krwawą", to pomyślałem, że to jakaś wkurwiona małolata dostała okresu :P

Gość 24t23t3t
"Moorland a mój, a mój nick?" Twój nick na początku sugerował mi że jesteś facetem. Potem okazało się że jesteś laską. Reszta moich wrażeń na Twój temat to wynik czytania Twoich postów, a nie nicku.

krwawa wilczyca powoduje skojarzenie jej jako głodnej , męskiej "krwi" i taki ma cel - po prostu jest wygłodniała na maksa...:classic_cool:

Fakt :D kiedyś miałam inny nick i dostawałam na maila mnóstwo fotek facetów bez gaci :D tzn samych dolnych części :p potem zmieniłam nicka i skończyło sie obnażanie :p

Gość NigeryjskaStrażPrzybrzeżna
A co widzisz pod moim nickiem? Dodam, że dotyczy ona Nigru nie nigeri ale kuźwa nie wiem jak to odmienić... Wie któś może tak przy okazji?

A kto mówi o pewności? Temat jest wyłącznie o wyobrażeniu. Nawet nie do końca świadomym. no skoro czytam posty zawsze szczerego to sobie wyobrazam piekna blondynke z nogami do nieba, klasyczna w okularach i czerwonym bw do kompletu swiadomosc zasypia wtedy

Gość 24t23t3t
"Lisabet S." Twój nick kojarzy mi się z serią Millenium

Ten tester kłamie :classic_cool: "Kilka faktów na Twój temat Jesteś lojalny i koleżeński, nie cierpisz fałszu i dwulicowości Tryskasz optymizmem i zachowujesz pogodę ducha nawet w trudnych sytuacjach Jesteś wymagający wobec innych ale tez dajesz bardzo dużo od siebie Nie jesteś pedantem, ale lubisz gdy otacza cię ład i porządek, nawet w tzw. artystycznym nieładzie W związku potrafisz zarówno dawać jak i brać co czyni cię wyjątkowym partnerem. Drzemie w tobie wyjątkowy talent, pielęgnując go możesz osiągnąć bardzo wiele "

Charakterystyka osobowości dla "NigeryjskaStrażPrzybrzeżna" Rzeczy które Ci sprzyjają kolorniebieski owocbanan kamienieszmaragd cyfra2 liczba63 Rodzaje posiadanej inteligencji emocjonalna 19% psychoruchowa 6% logiczna 10% werbalna 21% wizualna 31% twórcza 13% Kilka faktów na Twój temat Poradzisz sobie w każdej sytuacji, nie należysz do osób które w obliczu trudności rozkładają ręce W życiu kierujesz się uczciwością, przestrzegasz przepisów i postępujesz zgodnie z prawem Nie lubisz siedzieć i się martwić, zamiast tego wolisz działać i szukać rozwiązań Lubisz poznawać nowych ludzi i miejsca, jesteś ciekawy świata. Masz duszę odkrywcy, fascynuje cię to, co nowe i niezbadane. Tryskasz optymizmem i zachowujesz pogodę ducha nawet w trudnych sytuacjach