Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zaręczony jeżyk

Ślub LISTOPAD 2012

Polecane posty

Gość zaręczony_jeżyk
myślałam, że znajdą się jeszcze jakies ślubujące :(

Gość slubkalubka
10 listopad :) to my:)

Gość slubkalubka
no my mamy juz sale, kamerzyste, foto, nauki przedslubne, mamy juz wybrane zaproszenia, dekoracje na samochod, busa, autobus i noclegi. suknia tez juz zamowiona;) ale to tez dlatego tak wczesnie, ze jestem za granica a poza tym lubie miec jak najwczesniej dopiete wszystko, zeby sie potem nie stresowac. z jakiego regionu PL jestescie? ja z malopolski

Gość mała blondyneczka$$$$$
slubkalubka jesteś za granicą a rodzice ci wesele fundują, bosze co za pustak z ciebie, i darmozjad

my jestesmy z opolszczyzny :) ja właśnie jestem na etapie rozglądania się za suknią i zdaję sobie sprawę ze muszę sie jak najwczesniej wziac za wybieranie, bo duzo czasu juz nie mam :) myslalam ze nie beda mi sprawiac przyjemnosci przygotowania slubne, a tu jednak niespodzianka :)

Gość slubkalubka
z suknia slubna mi nie bylo tak przyjemnie - troche to trwalo zanim sie zdecydowalam. ale rozumiem, ze slubujecie w listopadzie tego roku?

Gość zajufajny908f
ślubu się nie powinno brać w listopadzie dziewczynki :P

tak, ślub w listopadzie tego roku :) ja juz nawet upatrzylam sobie suknie :) zastanawiam sie nad kupnem bądź wypozyczeniem. nie wiecie w jakiej cenie mozna wypozyczyc suknie?

Gość slubkalubka
slyszalam, ze wypozycza sie w cenie 800-1000 zl. no to duzo czasu nie zostalo, radze sie spieszyc:)

uporam sie tylko z sesją i z czystą głową podejdę do przygotowań :) już wiem że muszę sobie liste zrobić żeby o niczym nie zapomnieć :) u nas organizacją wesela zajmuje się narzeczony, ja mam tylko zadbac o siebie :)