Gość LOLITKA0712 Napisano Czerwiec 6, 2012 Lepiej pcha sie wiec odchudzaj siem grubasie Ja waze 52 kg nie jak wy lochy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość takaona8977 Napisano Czerwiec 6, 2012 To gruba jesteś a feee ! 52 kg co za spaślak ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość LOLITKA0712 Napisano Czerwiec 6, 2012 Wiem dlatego siem odchudzam A ty locho ile warzysz pewnie 52 to ty masz ale w ramionach abo w biuscie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mjfxkcmdm Napisano Czerwiec 6, 2012 jeżeli Ty masz mniej niż 52 cm w biuście to Ty wklęsla jesteś...normalnie chlop a nie baba:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość waerraaa Napisano Czerwiec 6, 2012 ej ja waze 50 równe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość LOLITKA0712 Napisano Czerwiec 6, 2012 Glupie takie sa obie ja stad IDE Tak to jest jak czlowiek z grubymi sie odchudza Grube sa grube bo nie wiedza jak schudnac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość LOLITKA0712 Napisano Czerwiec 6, 2012 Chrum chrum wieprzki i maciory Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ikaj Napisano Czerwiec 6, 2012 hahaaaaa chcialabys byc wezzsza w pasie a nie szeroka jak szafa z dobudowka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hahahahaha111 Napisano Czerwiec 6, 2012 na razie to masz wezszy ale mozg :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach