Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rutkaaa

Ciąża po cięzy

Polecane posty

Gość rutkaaa

Gdzieś przeczytałam,że jest łatwo zajść w ciążu po urodzeniu dziecka. Czy to jest prawda ? Czy są kobiety na forum , które zaszły w ciąży od razu po narodzinach dziecka ? Jak się czułyście, dałyście radę to wszystko ogarnąć?

Gość niusa
co prawda nie z forum ale Tori Spelling zaszła 6tyg. po porodzie.

Gość polaroid***
Ja nie wyobrażam sobie chodzić w ciazy i opiekowac się niemowlakiem. Wstawac w nocy, nosić, masakra... Poza tym nigdy nie wiadomo jak bedzie przebiegałą druga ciaza. Ja mam z drugiego rzutu 2 córki, czyli ciaza bliźniacza, wymagała leżenia, bo szyjka się otwierała...

O pierwsze dziecko staraliśmy się dwa lata. Z drugim byłam w ciąży zanim zdążyliśmy o tym pomyśleć:)

Gość rutkaaa
Czyli właściwie po 3 miesiącach zaszłaś w ciążę. Jak dałaś radę ciężko było ? Jesteś szczęśliwa z takiego obrotu sprawy, czy jednak wolałabyś poczekać ?

Ciążę znosiłam dobrze więc nie było źle. Teraz bywa ciężko, ale nie oddałabym synka za nic. Ale szczerze to świadomie nigdy bym się nie zdecydowała:)

Gość rutkaaa
Dziewczyny, które zaszły w ten sposób w drugą ciążę , prosze piszcie, jak dałyście sobie radę. Zastanawiam się czy nie spróbować w ten sposób, ale mam pewne obawy.

Gość seghjj
Moja ciotka w jednym roku urodziła 2 dzieci, jakoś dali radę, ona nie pracowała, rodzice mieszkali w domu obok więc pomoc była.

Ja z Moją siostrą jestem z jednego roku:) Ja się urodziłam w styczniu a siostra w grudniu tego samego roku więc jak najbardziej możliwe:D