Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agataasystentka

Asystentka zarządu.

Polecane posty

Gość agataasystentka

W piątek idę na rozmowę kwalifikacyjną w międzynarodowej firmie. Wymagane jest wykształcenie średnie - takie posiadam i biegły angielski, mam komunikatywny. Co to właściwie znaczy biegły angielski? Jakie sa obowiązki asystentki zarządu? mam 19 lat, czy mam szansę na tę pracę?

Gość aj tam aj tam nie gadajcie
Biegly angielski zapewne w mowie i pismie, powinnas sie nim poslugiwac jak jezykiem wlasnym

Gość powiem i ja .....
skoro jest to firma międzynarodowa to powinnaś znać angielski w mowie i piśmie bardzo dobrze taka asystenta bierze udział zapewne w spotkaniach zarządu...być może notuje przebieg spotkania....przygotowuje materiały ....wiesz życzę Ci jak najlepiej i żebyś dostała tą pracę ale jeśli Twój angielski jest na poziomie powiedzmy podstawowym to nie wiem czy dasz radę np notować w tym języku w miarę sprawnie

Gość do guchulondaaa
Biegly angielski - to znaczy, ze potrafisz sie nim biegle poslugiwac, mowic bez zastanawiania sie i robienia bledow no i tak, zeby Cie rozumiano. Jesli to jest firma miedzynarodowa to zapewne bedziesz sie musiaLA poslugiwac angielskim w pracy, do tego przyda Ci sie odpowiednie slownictwo, tzw business English. Jednak niektore firmy wymagaja angielskiego niewiadomo jakiego, a potem okazuje sie, ze w pracy w ogole sie go nie uzywa. Jesli zaprosili Cie na rozmowe kwalifikacyjna, to znaczy, ze masz szanse. Jesli nawet Ci sie nie uda to potraktuj to jako doswiadczenie, powodzenia!

Gość Maria9011
Witam! Mam 25lat skończyłam studia na kierunku administracji i otrzymałam propozycje pracy jako asystentka zarządu...zastanawiam się czy dam sobie radę, ponieważ nie mam doświadczenia na tym stanowisku a wcześniej odbywałam staż i praktyki jako sekretarka jednak to nie to samo...chciałabym dostać szanse i się rozwinąć ale obawiam się, że mogę sobie nie poradzić. Co o tym sądzicie?

Gość gość
zawsze trzeba próbować i wiezyc w siebie. ja dostałam prace, gdzie mam małe doświadczenie i przeszkolili mnie. ważne zeby szybko się usamodzielnić