Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mloda stara

Mam 18 lat a czuje sie na 60..

Polecane posty

Gość mloda stara

co ja mam robic? mlodosc mi ucieka, help :o

Gość wiwiana 123
korzystać z życia! jestem w Twoim wieku i powiem Ci, że całe życie przed Tobą, możesz robić co zechcesz, osiągnąć tyle rzeczy! :)

Gość a ja mam 60 a czuję się na
18 :D Która z nas ma lepiej?

Gość mloda stara
ale jak mam wykrzesac z siebie energie?:o bo takie słowa mi nic nie pomoga

Gość mloda stara
ważniejszy duch niz cialo wiec na pewno nie ja ;)

Gość yjy
a dlaczego czujesz sie na 60?

każdy ma to na co się godzi.. chcesz, żeby ci życie przeciekało przez palce - twoja wola. A jak nie chcesz, to weź się w garść, znajdź jakąś pasję a nie marudź i użalaj się nad sobą. Jak przeżyjesz swoje życie zależy wyłacznie od ciebie a nie od kafeteriuszy :)

Gość wiwiana 123
może znajdź jakąś pasję? Otwórz się na innych? Spotykaj się z przyjaciółmi, zrób coś szalonego, coś, co zawsze chciałaś zrobić - wiem, brzmi banalnie :P

Gość mloda stara
Nie wiem,moze przez to ze mam niska samoocene albo wmawiam sobie to zeby znalezc jakies wytlumaczenie, ogolnie mam zerowa energie, tak jakbym nie zyla, nie rajcuje mnie nawet gadka z ludzmi ani nic, o imprezach to juz nawet nie wspomne , w zyciu nie bylam :) chociaz nie,moze raz czy dwa ale okropnie sie czulam i moje zycie sie tak ciagnie - w szkole dodam ze nawet na lekcji sie nie udzielam, przesypiam raczej jak dojdzie do rozmowy ze starszymi to jakos mniej sie stresuje,nie wiem od czego to zalezne ale i tak chce szybko skonczyc,z mlodymi nie umiem sie dogadac,czuje sie jak jakas wycofana :)

Gość yjy
moze sie odpicuj?:) umaluj ladnie, pazurki, ciuszki... to pomaga :) ja jak czuje sie jak taki smiec to zawsze sie odstawie i od razu humor wraca :) poza tym znajdz sobie jakies fajne zajecie, ja ostatnio ucze sie hiszpanskiego z ksiazki dla samoukow :)

Gość mloda stara
a ja mam 60 a czuję się na Wiem , ale problem w tym ze ja nawet nie mam energii na myslenie :o

a moze ty po prostu zwyczajny leniwiec jesteś ? :) I stad nie masz na nic chęci?

jak za 7? Mnie akurat to jeszcze nie dotyczy... Widzę, że coś tam wiesz Ferdynandzie, ale nie do końca.

Gość mloda stara
a ja mam 60 a czuję się na W tej sytuacji to na pewno jestem :) ale jeszcze z 5 lat temu mogłam góry przenosić więc to chyba odpada bo niby w srodku chce,ale nie mam sily realizowac czego kolwiek,mam jakas blokade i to mnie zniecheca

Gość jojojka
ja mam 44,5 a daja mi 30,wiem bo wlasnie wylazlam ze szpitala.Najwazniejszy usmiech i pogoda ducha,a w reszte trzeba sie wpisac.

no to idź zrobić sobie jakieś badania, może masz anemię albo nie wiem co tam i stąd ta "niemoc" :)

Gość yjy
swoją drogą chcialabym miec tak durne problemy :/

Gość a ja mam 28 a czuje sie na 18
czuje sie w dalszym ciagu jakbym miala 18 lat i tesknie za tamtymi latami, doroslość jest nie dla mnie, a jak sobie uzmyslowie ze mam tyle lat ile mam to sie czuje jak dinozaur, stara i beznadziejna

Gość Anna7703
..moze ktos Ci dokucza. Niedowartosciowuje? Poniza, kresli? Moze masz depresje?

Gość a ja mam 28 a czuje sie na 18
tak poza tym, to łykaj magnez, zrob badania krwi, moze zle sie odzywiasz i brakuje skladnikow mineralnych. zmierz cisnienie, jak masz niskie to pij kawe. ja tez mam czesto niskie cisnienie i zasypiam na stojaco, doslownie odplywam :( idz do fryzjera/kosmetyczki i zrob kurs np wizazu :)

Gość mloda stara
dzieki za rady :* mam nadzieje ze wroci mi chec do zycia bo sama siebie mam dosyc