Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Florentyna30

Dlaczego dla faceta ważniejsza jest duma, niż miłość?

Polecane posty

Gość Florentyna30

Smuci mnie to, bo wiem że mnie strasznie kochał, ale uraziłam go i coś w nim pękło. Niby jeszcze próbował, ale już nie potrafił... To takie smutne... i żal mi, bo ja dopiero zaczynałam go kochać..

Wszystko ma swoje granice. Także u kobiet. A tekst "i żal mi, bo ja dopiero zaczynałam go kochać.. " raczej niesie skojarzenia o długotrwałych staraniach faceta i zimnej księżniczce.

Gość Florentyna30
Nie do końca, choć częściowo racja.. Nawet mu w końcu powiedziałam, że kocham, ale już nie uwierzył. :(

Gość Florentyna30
Trochę zbyt intensywnie zaczął, co mnie przestraszyło.. i wpadłam w panikę.. rzuciłam głupi tekst, który wszystko zepsuł.

Gość Florentyna30
Wyśmiałam to, że mnie kocha. Ale to z przerażenia tą szybkością. Bo to był naprawdę tajfun. Ja powoli się rozwijam..

Gość Florentyna30
Wpadłam w panikę.. Widocznie tak miało być, mamy różne charaktery.. on od razu, albo nic.. a ja potrzebuje czasu.. Smutne to, że wiem że jego też boli.. i mnie.. a nic nie da się zrobić.. Ja nawet próbowałam się starać, ale to już niewiele dawało, albo nie wierzył... albo coś..

Gość Florentyna30
Nie miał jak widać do mnie cierpliwości. Ostatecznie zerwał dlatego, że nie chciałam po raz kolejny do niego przyjechać. Tego użył jako argumentu. Choć męczył się już wcześniej. Niby chciał, ale to już nie było to..

kobiety często kombinują i ostatecznie przekombinują czasami nie przemyślicie tego co powiecie, a faceci bywają wrażliwi to dziwne, ale ostatnio spostrzegam, że kobiety są niejednokrotnie mniej wrażliwe od mężczyzn... ciekawe dlaczego...

Gość Florentyna30
Zgadza się, ale tego już nie odwrócę. Jestem trochę rozpieszczona przez facetów i nigdy aż tak nie musiałam uważać na słowa, bo wszystko mi wybaczali. On nie.. :( A mnie zależało..

Gość Florentyna30
Nic się nie da zrobić.. :( Nawet dzisiaj spotkałam się z innym, ale to jeszcze bardziej mi uświadomiło, że wolałabym aby to był on. :(

Gość Florentyna30
Wino raczej... codziennie spijam wino.. W końcu się uzależnię. :P

Gość Florentyna30
A co mam płakać? Umówiłam się nawet z dwoma. Szukam lekarstwa, a co mam robić? Płakać? Wiem, że już nic nie mogę. Na początku nawet się poniżałam, ale to niewiele zmieniało.. Niby coś tam dawało, ale zaraz potem znowu d...

Gość Florentyna30
Wiem, że on na pewno się nie umawia. To wiem na pewno.. Ale ja nie mogę tak.. chce zapomnieć o bólu choćby przez chwilę. Nie chce wyć.

Gość Florentyna30
Każdy ma swoje lekarstwa, mnie bardzo boli więc potrzebuje choćby na chwilę zapomnieć o tym. A co mam robić? Chlać i wyć? :(

Gość Florentyna30
A co cię tak dziwi? Co mam robić wg ciebie? Wiem, że to nieodwracalne.

Gość Florentyna30
Boli, bo wiem że zostałam wybrana i długo się przygotowywał do poznania mnie.. a ja to zjebałam.. Wiem też, że po mnie nikogo długo nie będzie.. Co jeszcze bardziej podkreśla, że zjebałam.. :(

Gość Florentyna30
Właśnie ten z którym dzisiaj się spotkałam mi napisał, że nadal przeżywa to spotkanie ze mną i w ogóle jakie to cudo niby jestem. Ile bym dała, aby tamten tak napisał... A pisał i mówił.. Jak mnie poznał, stwierdził że jeszcze nigdy tak szczęśliwy w życiu nie był. A tu nagle słowo z mojej strony i nie ma nic.. :(

Gość nie zadręczaj się
życie toczy się dalej. Wyciągnij wnioski (nikt Ci nie karze zakochiwać się szybciej, raczej uważać na to co się mówi i na swoje reakcje w ważnych dla kogoś chwilach) i odpuść jemu i sobie. Ja miałem taką sytuację, że troszkę może się pospieszyłem z wyrażeniem uczuć do kobiety i też ją to przestraszyło, powiedziała, że ona powoli...próbowałem to naprawiać ale się nie dało, tak musiało być i tyle, ja postapiłem tak jak uważałem za stosowne w danej chwili, nie wyszło i trudno. A 1 raz spotkałem taką kobietę, taką o jakiej zawsze marzyłem...Życie

Gość Florentyna30
Trudno się z tym pogodzić.. :( Bo gdyby miał mnie w dupie, to wiadomo. nikogo do niczego się nie zmusi. Ale tutaj chodzi tylko o te jego dumę. Dla mnie to niezrozumiałe.

Gość Florentyna30
Ale kurczę jak to możliwe, że słowo przekreśla wszystko?

Gość nie zadręczaj się
No trudno w to uwierzyć ale tak jest i już! Żeby skały srały, to może człowieka ukłuć że nic się nie da zrobić. Odpuść, daj sobie i jemu czas, to jedyne rozwiązanie.

Gość Florentyna30
Wiem, że już czasu naszego nie będzie. To najgorsze. Bo gdybym jeszcze myślała, że może kiedyś... że za parę dni... ale wiem że nie..

Gość czop456
Bzdura,jak facet naprawde kocha to nawet duma go nie powstrzyma

Gość Florentyna30
Dotąd też tak myślałam. Okazuje się, że czasem tego przeskoczyć nie mogą.