Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość strach ogarnia mnieq

Do kobiet które karmiły piersią-RATUNKU!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

od poczatku karmienia miałam problem z prawa piersia-a to nie było pokarmu a to zapalenie itp. teraz mimo ze karmie normalnie juz 3miesiac w lewej piersi mam wiecej pokarmu o połowe i co za tym idzie jest tez wieksza..:( powiedzcie cz to sie pozniej unormuje po skonczeniu karmienia? czy tak zostanie?

up

Gość zonaKraka
U mnie tak zostało, miałam lewą pierś pogryzioną i częściej dawałam prawą, aż pierwsza się wygoiła. Efekt był taki że po nocy bez karmienia (mały przesypiał) rano z prawej ściągałam 200 ml, a lewej ok. 60... Synu trochę więcej potrafił wypić, skoro się najadał.

kurcze ja mam prawie identycznie,,,,,,,,,:/ a duza jest róznica? widac gołym okiem?

Gość olga.w
Po pierwszym dziecku obie byly w miare rowne karmilam tylko 5 mies p o drugim dziecku ktore upodobalo sobie lewa piers niestety roznica jest spora

nalezy karmic na zmiane raz z jednej raz z drugiej piersi tez na poczatku mialam problem z prawą piersia a potem przemoglam sie i mimo bolu karmilam mala bolaca piersia i dzieki temu szybciej przeszlo po jakims czasie rozmiar piersi sie wyrownał

Gość każda kobieta
ma jedną pierś większą