Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Róża przez Ż

mówią, że to kobiety są łatwe -A JEST NA ODWRÓT!!!

Polecane posty

"Róża przez Ż dobra nieważne, umówiłam się na 21 ' :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D I dwadzieścia minut przed wyjściem, siedzisz przed komputerem? Na bank jesteś facetem :classic_cool:

Gość maratonczyk_29.
pewnie idzie z koleżanką do pubu więc nie musi się stroić, żeby jej tam wszyscy nie zgwałcili :) ja też idę, sam nawet nie wiem co ja tu robię...

Gość czasYYY sie zmieniaja..s
Racja autorka!! Jestem tego samego zdania choc mam faceta od kilku lat widze co sie dzieje.Czasy sie zmieniaja teraz Kobiety ruchaja Facetów sorrki za wyraz ruchaja ale taka prawda.Czy zajety czy wolny to bez roznicy.Kiedys kobiety nazywano dziwkami jak ja facet zaliczył a teraz jak nazywa sie faceta wyruchanego przez babe ?? hehe

Gość Koleszkaaax
Hmmm ciekawe. To ja ciężko pracowałem budując swoją firmę, wypełniając pierdyliard dziwnych papierów robiąc wiele kursów itp itd. I nagle dowiaduję się że jestem prosty jak budowa cepa :( Facet przynajmniej jest szczery patrzy na dupę, cycki bo tak go stworzyła natura. O wiele bardziej jest obrzydliwe patrzenie na majątki i samochody. Jak to robią niestety kobiety.

Gość zzxxcccc
Róża, możesz wierzyć, lub nie, ale gdybyś podeszła w klubie i szepneła mi, że chcesz się ze mną pieprzyć w hoteliku za rogiem, wyśmiałbym Cie i powiedział "spierdalaj dziwko" - oczywiście uważasz sie za pepek swiata i pewnie tego nie zrozumiesz, ale Nie wszyscy faceci są tacy łatwi, jak Ci sie wydaje szmato !!!

Ja patrzę na ciało faceta plus to jak się zachowuje. Nie potrzebne mi jego pieniądze. Jestem niezależna finansowo. Dlatego wystarczy mi facet do seksu, nie potrzebuję niczego więcej. Może jeden na 100 by odmówił. A ile kobiet na 100 by odmówiło facetowi oferującemu wprost tylko seks? 95% :) bo to faceci są łatwi, nie kobiety ps. nie trzeba szykować się 5 godzin do wyjścia do pubu mi wystarczy 10 minut, nie chodzę po domu w tłustych kłakach i dresie, mogę w każdej chwili wyjść z domu i nie wyglądam źle poza tym nie co noc zarywam facetów, ja też czasami idę tylko na piwo ze znajomą, pośmiać się z frajerów :)

Gość nakamura
Zgadzam sie z autorka. faceci sa latwi i wiele dziewczyn tez jest latwych. Ale wystarczy ze ladna laska zakreci sie kolo faceta i gosc poleci jak pies. Smutne to troche.