Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciągle _ sam

Nie mam dziewczyny bo jestem inwalidą

Polecane posty

Gość ciągle _ sam

Dokładniej to niby chodzę ale kuleje na jedna nogę, po wypadku. Która by chciała kaleke :O

Gość grabarzzkosmosu
współczuje ci koleś

Gość grabarzzkosmosu
a pewno jakaś ciebie pokocha

Gość Podobnie
Mam podobny problem ale to nie jest przeszkodą... Uwierz trochę w siebie i ludzi powodzenia

Gość fvbtgb
ćwicz na siłowni i chodź z laską to znajdziesz np.na studiach

Gość grabarzzkosmosu
a ja na przykład nie mam przyjaciół ,co by pomogło w znalezieniu dziewczyny?na przykład chciałbym iść do szkoły

Gość rosalinda m.
a gdzie mieszkasz i ile masz lat?

Gość rosalinda m.
i czy Ty zaakceptowalbys np kulejącą partnerkę? lub z nerwicą lub inną chorobą?

Gość ciągle _ sam
nie stać mnie na studia..

Gość Dużego masz chuja?
:)

Gość TAROTASSDDSAASD
PRZESTAN MIEC DOLA; A gdbyys nie kulat to by cie rozrywaly,watpie:-P ZNAJDZIESZ SWOJA SPOKOJNIE ;ALE NIE SIEGAJ ZA WYSOKO

Gość ciągle _ sam
Tak zaakceptowałbym, mieszkam w mieście nie ważne jakim, mam 19lat. Grabarz a jakie masz wykształcenie ?

Gość fvbtgb
właśnie noga wbrew pozorom jest wymówką, miałeś powodzenie przed wypadkiem jak był niedawno, jak nie to nie wiesz jakbyś żył jako zdrowy,mieszkasz w dużym czy małym mieście jak małym to mniej dziewczyn, wszyscy twoi koledzy mają dziewczyny, wszyscy są szczęściarzami?wątpie w twoim wieku znam dużo więcej chłopaków samotnych niz z dziewczyną

Gość prawda cię wyswobodzi
Spójrz na Dr. House'a ile miał babek. A Herr Flick z Allo Allo? Głowa do góry.

Gość ciągle _ sam
Dawno miałem ten wypadek, noga z zewnątrz jest normalna, jak zdrowa

Gość bhamber
Na mojej siłowni facet chodzący o kuli jest trenerem fitness. Co chwila kogoś trenuje. Co prawda nie biega itp. ale jest obrotny i ma kursantów. Więc noga raczej nikomu nie przeszkadza.

Gość P rZestan
Ale Sobie wymowke znalazles.

Gość grabarzzkosmosu
ja mam podstawowe wykszt. mam 19 lat

Gość ciągle _ sam
to mamy tyle samo lat ;) właśnie uwierz mi że to przez te nogi taki jestem, wstydzę się wychodzić z domu :O

nie marudź. Mnie się kiedyś podobał taki jeden kulawy, ale nigdy go nie zagadałam. :( a ostatnio widziałam go z dziewczyną, buu

Gość grabarzzkosmosu
ja mam fobię społeczną i mało czasu spędzam z ludzmi więc żadko spędzam czas z kobietami

ja bylam kiedys z zdeformowanym kolesiem, to byla moja pierwsza milosc to prawda- nie pisze ci tu wymyslonych bajek na pocieszenie B. urodzil sie z calkowitym rozszczepieniem podniebienia, czyli z dziura w twarzy, nie mial gornej wargi i polowe nosa, pierwsze dwa lata karmiony byl przez rurke, potem po kolejnych operacjach byl juz coraz bardziej "poskladany" nie wiem jak jest dzisiaj ale wtedy chirurdzy wykonali srednia robote, jego gorna warga byla jedna wielka blizna, nos tez nie wygladal normalnie, do tego mial dziwny glos...i potworne kompleksy.. nic nie mialo wtedy dla mnie znaczenia, poprostu go kochalam....nie wyszlo miedzy nami, ale nie mialo to nic wspolnego z jego kalectwem. Stracilam z nim kontakt, ale wiem , ze mial po mnie na pewno dwie inne dziewczyny a w 2006 roku zakochalam sie na zaboj w kolesiu ktory mial jakies schorzenie nerwowe, miewal takie jakby drgawki od czasu do czasu, jakby spastyczne...nigdy na ten temat nie rozmawialismy... to rowniez nie mialo dla mnie znaczenia... pierwszy facet byl (jest) muzykiem(wtedy gral tylko do lustra :-) ), a drugi mial swoja firme(byl juz starszy oczywiscie)..ten drugi oczarowal mnie swoim niesamowicie silnym i niezaleznym charakterem, dowcipny , wygadany...chory moze i tak-ale niesamowicie meski (dodam ze atletycznie zbudowany) moze wyglad przestaje byc wazny, gdy ma sie wiecej do zaoferowania? dodam ze nie jestem jakis potworem z wygladu...

Gość fvbtgb
jak nie jesteś potworem to jesteś jebnięta my mówimy o kulawym a nie o kolesiu z dziurą w mordzie wtf

nie, nie jestem jebnieta a dziury to on przeciez nie mial, tylko ze straszne blizny na twarzy umiejetnosc czytania przynosi nieskonczenie wiele korzysci

Gość fvfvfv
umiem czytać i podtrzymuję bo twój post nic nie zmienił

Gość gość
Mój mąż jeździ na wózku inwalidzkim i mimo to jest dla mnie najprzystojniejszym mężczyzna na świecie. Jest inny, przez co wyjątkowy. Teraz jeszcze zakupiliśmy sobie schodolaza www.schodolaz.eu i juz nawet schody nie są dla nas przeszkoda

Gość gość
Tez jestem tego zdania. My kupiliśmy babci schodołaz właśnie na http://schodolaz.eu i jest nam dużo łatwiej

Gość gość
Tez jeżdżę na wózku i nie uważam, ze jestem gorsza, problem sprawiały mi schody, ale rodzina złożyła mi sie na schodolaz - schodolaz.eu i teraz juz w ogóle nie widzę większych barier w moim życiu, wszystko zależy od psychiki