Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pikaczuuuuu

biala suknia na wesele, wypada?

Polecane posty

Gość pikaczuuuuu

Za dwa tygodnie ide na wesele, i kupiłam sobie białą sukienkę ... strasznie mi sie podobala i teraz pytanie czy wypada? Jest biała krótka, nie na ramiaczkach tylko normalne rekawki z lekkiej koronki, do tego niebieskie granatowe dodatki, kolczyki, bransoletka itp... no i wybrałam kolorowe buty niebieskie z mozaiką, no i niebieski żakiet wiec mysle chyba ze nie zrobie przykrosci pannie mlodej chociaz sama nie wiem czy powinnam ja ubrac,

Gość olkaio
ja bym poszła tym bardziej ze dodatki sa nienieski wiec ja problemu nie widze

Gość pikaczuuuuu
naprawde nie chce urazic panny mlodej... ale mysle ze te niebieskie dodatki beda sie rzucac w oczy ... z reszta moja sukienka jest skromna zwykla ... a nie "elegancka" jak slubna

Gość olkaio
ja byłam na weselu tydzien temu i dziewczyny miały tez białe sukinki tylko jedna miała czerwone dodatki a druga czarne i jeszcze jedna miętowe i wcale zle nie wygladaly ja uwazam ze powinnas isc a z niebieskie dodatki beda ladnia wygladac

Gość pikaczuuuuu
a panna mloda i jej rodzina co na to?

Gość nieeeeeeeeeeeeee
Wypada, ale tylko jeśli jesteś panną młodą.

Gość pocalunki
ja bym nie poszła, bo jeżeli jest chociaż cień szansy, że urażę pannę młodą na jej weselu - nie zaryzykowałabym. Panny młode są często przewrażliwione ;)

Gość olkaio
szczerze to jedna z tych dziewczyn to naj lepsza przyjaciołka a rodzina to co mam do tego przeciesz nie twoja

Gość pikaczuuuuu
teraz w sobote bede sie z nia widziala to sie jej zapytam

Gość pikaczuuuuu
jedni mowia tak inni znowu tak, sama juz nie wiem, a na zlosc nie chce zrobic nikomu ani pokazywac ze to ja jestem gwiazda i przycmic panne mloda, nie o to mi chodzi

Gość olkaio
albo i tak zapytaj i zobaczysz co powie ale dziewczyny mamy juz XXI wiek bez przesady jak załozy zakiet buciki i dodatki niebieskie to całkiem inaczej to bedzie wygladac

Gość pocalunki
XXI wiek XXI wiekiem, zwyczaje zwyczajami. Czy mamy zacząć prykać w i bekać w towarzystwie tylko ze względu na to że jest XXI i powinniśmy byc nowoczesnie wyluzowani? :)

Gość kikgla
Nie wypada, po prostu nie wypada, nawet jak panna młoda powie, że OK (bo może tak powiedzieć, żeby Tobie przykrości nie robić). Jest tyle różnych kolorów, po co na tę jedną okazję gdzie akurat tego jednego zakładać nie wypada się przy nim upierać? :o

Gość olkaio
bez przesady z tym bekaniem;-)

Gość pikaczuuuuu
zgadzam sie z toba, cała na bialo bym sie nie wystroila, ale wyrozniajace sie dodatki rzucajace sie w oczy moim zdaniem zmieniaja postac rzeczy

Gość olkaio
ja ci szczerze napisałam te dziewczyny miały tez białe i załozyly dodatki naj bardziej mi sie czerwone podobały i to sie nie rzucało aż tak w oczy zresta no nie oszukujmy sie gosc a panna młoda to rożnica wiec ja bym załozyła