Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gigigigigigi

robienie minetki

Polecane posty

Gość gigigigigigi

czy lubicie dziewczyny byc dlugo wylizywane bo moja dziewczyna nie czy ona jest zdrowa?

Gość hmmmmmmmhmhmmhmmmm
długo czyli ile? i to tak bez przerw na palcówke?

Gość błękit wiosennego nieba
😘 uwielbiam...

Gość gigigigigigi
no razem z palcowka ale dlugo nie wiem nie liczylem czasu moja po paru liznieciach mowi ze juz nie chce wiecej wkurza mnie to

Gość hmmmmmmmhmhmmhmmmm
aha.. no to nie wiem, może ją to krępuje, wstydzi się swojego ciała? i jest zdrowa, nie każdy to musi lubić :)

wybacz-ale może robisz to nie tak .. może sprawia jej to przyjemność ale nie taką jak Ty sobie to wyobrażasz a przez to Ona nie chce,bo zwyczajnie zamiast podniecać drażni ja to? i nie licz ,że Ci powie-bo może być tym skrępowana..by Ciebie nie zawieźć.. troszkę zagmatwanie napisałam może-ale tak być może

Gość gigigigigigigigigigigigi
dzieki dziewczyny . wydaje mi sie ze robie to oki poprzedniej lasce sie podobalo i to bardzo

Gość nakamura
Moja dziewczyna lubia jak juz dlugo pieszcze jezykiem. Ma wtedy silniejszy orgazm. Lubie sie z nia tak draznic. Oprocz lizania dochodzi tez palcowka i delikatne pieszczoty jej anusa. Po 30 minutach takich pieszczot ma niesamowity orgazm.

Gość lkjhlkj
Fakt, ze poprzednia dziewczyna to lubiła, nie oznacza, ze tej też powinien się podobać sposób w jaki to robisz. To tak, jakby ona się dziwila dlaczego tobie nie podoba się sposób w jaki ci robi loda, skoro jej poprzedni facet był zachwycony.

każda dojrzała kobieta wie w jaki sposób dochodzi do orgazmu i należy ją słuchać co mówi jak trzeba ją stymulować a nie droczyć się z nią bo ją to tylko rozprasza