Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość andziorrrrek

ciąża???

Polecane posty

Gość andziorrrrek

Witam. 28.05 miałam dostać miesiączkę jednak wciąż się spóźnia (06.06). Z partnerem współżyjemy co 2 dzień. a nieraz częściej. robimy to bez żadnych zabezpieczeń ( 3 miesiące temu odstawiłam tabletki antykoncepcyjne, a po nich cykl trwał również 28 dni) do wytrysku nie dochodzi w pochwie, jednak wiem, że podczas stosunku członek uwalnia niewielką ilość płynu z plemnikami co może spowodować ciąże. w 3 dniu spóźniającej się miesiączki zrobiłam 2 testy, które wyszły negatywne. jednak wciąż wydaje mi się że mogę być w ciąży. wydaje mi się że częściej korzystam z toalety i mam dziwne uczucie w podbrzuszu. proszę o odp.

Gość lfjlkdjfklkdsjflksdjflskdjfldf
ile masz lat?

Gość andziorrrrek
myślę, że to nie ważne ile. ale ku twojej ciekawości wystarczająco by uprawiać seks bez zabezpieczeń. nie staramy się o dziecko, ale gdybym była w ciąży cieszylibyśmy się

Gość Myślę, że
niezależnie od tego czy masz lat 16 czy 46, beta-hcg prawdę Ci powie :). W Twojej sytuacji to dobrze zainwestowane 30zł ;). Nie sądzę, żeby to była ciąża, ale będziesz spała spokojniej jak zobaczysz na własne oczy wynik 0,1 zamiast 1298 jednostek - to 5 tydzień, gratulujemy :D.

Gość andziorrrrek
nie mogę teraz wykonać tego badania.

Gość Myślę, że
w takim razie tylko szklana kula :D. 🖐️

Gość julitkaxx
pewno ciąża-ciesz sie