Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kdik

czy za wczesnie zrobilam test?

Polecane posty

Gość kdik

dni plodne mialam 26.05 ( test owulacyjny 2 kreski tego dnia), okres po odstawieniu tablet powinien byc 11 czerwca bo 11 maja był okres z odstawienia (tablety juz na stale odstawilam). dzis zrobilam test i negatywny :( mozliwe ze za wczesnie zrobilam?

Gość kdik
prosze o porade

Gość czekajacanacud
mam tak samo . 11 maja mialam 1d.c. i czekam do pon . jetsem na duphastonie 8 dzien/ chce dzidzie

Gość kdik
wszedzie slysze ze kolezanki w ciążę zachodzą...... a ja juz tak bardzo chce dzidziusia

Gość kdik
mam nadzieje ze faktycznie zrobilam ten test za wczesnie choc wydawalo mi się ze akurat. bo napisane jest na testach ze w 6 dni od zapłodnienia wykrywa. wiem ze chodzi o zagniezdzenie zarodka a to nie jest tak hop siup... poczekam do 11. jak nie dostane okresu to 12 robię test. dziś robilam z porannego moczu i tez negatywny :( liczylam ze moze ten wczorajszy wyszedl negatywny bo po południu robilam i mocz zbyt rozrzedzony. no ale moze za wczesnie.....

Gość z testami różnie
bywa, mi wyszedl pozytywny dopiero tydzień po terminie spodziewanej miesiączki, a i tak kreska byla bardzo blada, dopiero 1,5 tyg. po terminie była wyrazna, poczekaj i życzę powodzenia ;)

Gość kdik
mam nadzieje. bardzo wczoraj zaczęły boleć mnie piersi tak po bokach, nigdy nie miałam czegoś takiego. nawet przed okresem