Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Martyna.au

Pomoc przy wylocie do uk/usa

Polecane posty

Gość Martyna.au

Hej. Teraz mieszkam w australii. Ucze sie jak kazdy normalny czlowiek w moim wieku (16 lat). za 2 lata koncze high school i poprostu nie podoba mi sie w tym kraju, czuje ze tu nie naleze. ze tak powiem.. zreszta rodzina i przyjeciele tak daleko. Wiec po zakonczeniu high schoolu chce wyleciec do uk lub usa . Ale problem w tym ze chce to zrobic sama.. mam wujka w szkocji. moze mi zapewnic pokoj u niego ale wszytskie formalnosci bede musiala sama zalatwic. z jezykiem problemu nie ma bo od 2 lat mieszkam tu w Au wie bedzie dobrze.. potrzebuje kogos kto mi moze wytlumaczyc krok po kroku jak dziecku czym sie zalac. czy musze cos zalatwiac w polsce.? no bo bede musiala leciec tam odebrac dowod osobisty i co ja tam masz jeszcze zalatwic.? jakies rady.? czy wybrac uk czy moze lepiej usa. ? sprawa pieniezna jest znacznie lepsza w Australii ale jednak rodzica i przyjaciele sa dla mnie wazniejsi a w uk lub usa tez dam rade bo jestem bez rodziny. ;) jestem sama. ;) Naprawde potrzebuje pomocy w zaplanowaniu dobrego planu. nr. gadu gadu. -11431625 lub mail : martyna.swieboda@yahoo.com.au

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować