Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załaman.a

Cellulit, wiotka skóra... Pomocy...

Polecane posty

Gość laissdeleon
widzisz my Ci tu dobrze radzimy ale Ty nie chcesz sobie pomoc. Jedyne co Cie interesuje to latwe szybkie sposoby i cwiczenia dla leniwcow. Od 6 lat jesz zdrowo?watpie bo to co wenatrz odzwierciedla sie na zewnatrz. Takim podejsciem nie osiagniesz sukcesu. Znasz jakas slawna osobe, modelke, sportowca ktora starala by sie aletylko troche? tu trzeba na maxa dojechac ten celluit albo za 20 lat bedziesz wygladac jak ducesa de alba. Ale Ty to masz gdzies. Wolisz uslyszec szybka rade by na chwile uciszc obawy i zaspokoic umysl. To kup sobie krem za 200 zl i celluit zniknie zdowolona?do tego machnij se ze dwa razy nozycami i po sprawie. Ludie ktorzy chca cos osiagnac nie patrza na pot i bol tylko zapierdalaya!powodzenia slabeusz. No coz tacy tez maja prawo chodzic po ziemi

Gość załaman.a
rozarozana:O mówie ze do biegania sie nie nadaje... roweru nie mam, a na fitnes mnie nie stac!

Gość załaman.a
laissdeleon nie rozumiem czemu sie tak unosisz?! nie chodzi o szybkie sposoby, zdaje sobie sprawez tego ze to cięzka praca i trzeba to robic caly czas bo inaczej efekt zniknie! ale tamta kobiata powiedziala ze robi to i to na leniwca i pomaga, tak? wiec che wiedziec co to takiego, co to za cwiczenia konkretnie!! tak! zmienilam nawyki zywieniowe 6 lat temu i nadal staram dobrze sie odzywiac! bo zmienic nawyki żywieniowe to znaczy zmienic nawyki a nie zastosowac krotką diete!!! wiesz juz co znaczy zmeinic nawyki?????????????????????????????????????? i nie bede z toba dyskutowac. potrzebuje osob ktore tego doswiadczyly i udalo im sie to zwalczyc, a nie porad mądralinskich, ktore mają zgrabe jędrne nogi od zawsze. bo syty głodnego nie zrozumie. ty nie zrozumiesz. tyle.

Gość ukgbyb,
autorko, to ja ci powiem tak kremy stosowałam, ale według mnie nie pomogły :o miałam taki masazer (był dołączony do kremu) i od niego miałam całe nogi w siniakach... mam słabe naczynka i pewnie dlatego. Coż bańki chinskie podobno sa skuteczne, ale dla mnie pewnie się nie nadają ze względu na mozliwość powstawania siniaków Ale zauważyłam różnice, jak po kąpieli oblewałam nogi i pośladki zimną wodą z psysznica, Do tego cwiczenia na nogi Peelingi rób! bo to ważne. Możesz też szorować nogi gąbką.

Gość załaman.a
ahaa to ty jestes ta cudowna trenerka... :O pewnie wyglądasz jak przerośnięty mięsniami mutatnt... juz wole swoją galarete! sama sobie z tym poradze, tak jak mówilam na silownie mnie nie stac, potrzebuje domowych sposobów, DOMOWCYH a nie szybkich jak ty to nazwalas, widzisz koorwa róznice??????????????????????? sama sobie z tym poradze. a ty spadaj mi stad, kazdy twoj wpis bedzie zgloszony do usuniecia. jesli ktos ma ochote wpisac jakies dobre sposoby kotrych wyprobowal to zapraszm. :)

Gość załaman.a
zreszta... przenosze się na wizaż... tu jest takie chamstwo ze powinni zlikwidowac całe forum! co by się nie powiedzialo to jest sie obrzuconym takimi obelgami ze szkoda się tu nawet produkować...

Gość ukgbyb,
to było do mnie?

Gość załaman.a
nie do ciebie, do cudownej trenerki...

Gość Gosiek_ldda
Załamana zobacz sobie na YouTube ćwiczenia z Tiffany Rothe ,zaje*iste są ;) dodatkowo 8min legs plus kup pomarańczowy balsam antycellulitowy z eveline i używaj gąbki z białą stroną masującą i codziennie myjąc się masuj miejsca dotknięte cellulitem ;)

Gość laissdeleon
akurat kulturystka nie jestem mam cialo modelki i wzrost rowniez ale do takih pan nic nie mam a Ty cos masz?nieslusznie bo nie dorastasz im do piet. A zeby wygladac tak jak ja musialabys sie pozbyc galarety z cielska a z twoim zapalem stanie sie to dopiero gdy pomarszczy ci sie ta wredna japa wiec odpusc sobie juzaakceptuj ze jestes pasztetem i do tegoz zyciowa faitlapa bo natura i los tak chcial. . teraz sobie uzywaj bo ja znikam stad mam ciekawsze sprawy niz pocieszanie otylego matola ze zdrowymi nawykami buahaha

Gość lalalalalanananana
przede wszystkim zacznij jesc zdrowiej, wiecej warzyw i owocow, pij duzo wody. A uzywasz jakies balsamy ujedrniajace? polecam z firmy eveline serum ujedrniajace i intensywnie wyszczuplajace, mozesz kupic sobie jeszcze peeling z tej samej serii, koszt to czasem jak jest promocja w rossmanie czy superpharm to z 20 zlotych zaplacisz za te 2 rzeczy. Przede wszystkim musisz regularnie smarowac nogi, jeszcze w czasie wsmarowywania mozesz sie tak poszczypywac, polepszysz krazenie :) no a poza tym to mozesz troche pocwiczyc np. poloz sie na bok i 50 razy podnos wyprostowana noge, albo poloz sie na plecy i tez podnos wyprostowana noge, powinno pomoc :)

Gość załaman.a
zrobiłam własnie peeling z kawy i cynamonu, wtarłam jakiś balsam, ale nie ujędrniający, bo nie mam na razie :) zrobilam też na koniec zimny prysznic na uda, myslalam ze bedzie gorzej ale to nawet przyjemne jest :) no a wieczorem cwiczonka :P

Gość załaman.a
aha i kupie sobie jutro taką rękawice pod prysznic do masazu :)

Gość liona 82
ja mam podobne i powiem Ci ze cudów (że zniknie)nie ma ale skóra w dotyku o wiele lepsza, bardziej napieta wiec cos dziala lecz nie likwiduje na to nawet nie licze jestem starsza o 5 lat mam figure gruszki i pare kilo wiecej niz ty :P a wiec ja robie tak juz ponad miesiąc: zumba na play station przeszlam juz ja wrzesz i wzdłuż :P to jako areroby traktuje lub viva i wyglupy przy muzyce 12 min. cwiczen wybranych z bodyrock.tv wycisk i miesnie wyrabia dosyc fajne efekty 3/4 razy w tyg. peeling z kawy raz w tyg.+ oliwa z oliwek lub tej dzieciecej codziennie masaz takimi rolkami z Loreal na celulit + tymże kremem smaruje ale masazer lepszy ty znajdz jakikolwiek takie drewniane czy tez podobne tego typu :) dove ujedrniajacy lub inny wiem ze malo daja ale zawsze wybieram te ze niby cos tam dac maja :P jak juz napisalam wyzej jestem grubsza niz ty ale poprawe skory widze znaczna a to juz cos :) wiec do dziela najtansza parzocha balsam jakis ziaja jes super ja jestem zagranica wiec ja zawsze wyszukam drogie ( w pl,bo tu nie) kremy i do dziela nie zlikwidujesz ale poprawisz napiecie :) powodzenia

Gość załaman.a
liona 82 :) dzięki za rady, nie chce zlikwidowac, znaczy chcialabym, ale przy tym stopniu wiem ze to niemożliwe, chce choć troche poprawic wygląd nóg... :( peeling bede robic raz w tygodniu, czy taki przyrząd masujący z wypustkami dostane w rossmanie? jesli tak to za ile mniej więcej? i bede cwiczyc ;)

Gość ryczącawkrótce
ryczącawkrótce a jakie ćwiczenia dla leniwych robisz?? aha i jak dlugo to trwalo ze osiagnelas zadowalajacy efekt? Rowerek, nożyce w pionie i w poziomie, (to samo można robić na siedząco), na boku unoszenie nóg wyprostosowanych, na plecach to samo. Generalnie macham nogami kiedy mogę. Latem nie macham tylko rower i pływanie. Niestety chlor mi nie służy, dlatego basen przez cały rok odpada:(. A efekt kiedy? Nie mam pojęcia. Miałam inne problemy zdrowotne, które barziej zaprzątały mi głowę. Pewnego dnia po kąpieli stwierdziłam, że mam nogi jak dawniej i git, myślę że kilka miesięcy i to letnich, a więc tych ze zwiększoną aktywnością fizyczną.

Gość cubea
A korzystałyście może z jakichś zabiegów? Bo wydaje mi się, że to jednak jest najskuteczniejsza forma walki ze skórką pomarańczową. Jednym z lepszych jest Slim Cell, można go zrobić w Primavera SPA w Jastrzębiej Górze. Działa on na każdy stopień cellulitu i na pewno jest o wiele skuteczniejszych od wszelakich tabletek czy kremów.

Gość Kornelka1981
WItam wszystkich. Ja polecam zabiegi Velasmooth. Po 10 zabiegach ciało się fajnie ujędrnia a cellilit się zmiejsza. Zabiegi robisz 2 razy w tygodniu przez 5 tygodni, po czym przychodzisz na 1 zabieg potrzymujący w miesiącu. Wiem, że można wypróbowac w niektórych gabinetach ten sprzęd za darmo- 15 minut jest gratisowe. Poszukajcie , może u Was w mieście mają ten sprzęt. Ja sie przekonałam na własnej skórze i szczerze polecam wszystkim niedowiarkom :)

Gość cellufobia
Zabiegi w salonach są zbyt kosztowne dla mnie, ratuje się więc jak mogę sama :) .....ale efekty mnie zadowalają. Piję zieloną herbatkę, podczas kąpieli robie sobie masaż rękawicą (z włókna sizal) a po kąpieli wmasowuję żel Drenafast- szybko się wchłania, ma super skład min algi, arnikę. Jak rano nie zaśpię, to też go stosuję, nie klei się do ubrania.

Gość wygrala z cellulitem
Moge napisac ze wygralam ze cellulitem, mimo nierownej walki.. po ciazy bylo mi bardzo trudno poradzic sobie z cellulitem i nie tylko ... ale poszlam na maximus 'a i rozwiazal sie nie tylko ten problem ale i inne:))) bo pozbylam sie cellulitu, mam teraz gladka napieta skore, do tego podzialal na tluszczyk i miesnie ( to naprawe niespotykane) stracilam troche w obwodzie nie mowiac o tym ze mam duzo jedrniejsze cialo

Gość nie zalamoj sie
Jak dla mnie doswiadczonej po usuwaniu cellulitu po ciazy ( a to jest naprawde wynik !!!) picie herbaki, kawa peeling i smarowanie balsamami to mile dodatki najlepiej idz na sprawdzony zabieg przywal w cellulit to jeszcze zdazysz przed latem. Ja najlepiej zareagowalam na maximus 'a bo ten zabieg silnie dzial i to na kilka warstw dodatkowo na miesnie co czuc w czasie zabiegu, tracisz troche z obwodu i zyskujesz tez niesamowita jedrnosc skory to moge polecic z doswiadzenia

Gość Chudy grubas
Hehe, dawno tu ludzie pisali, ale mam ten sam problem... W miesiąc schudłam 11kg ćwicząc i jedząc mało, mam 166zwrostu i ważę 63kg, dla mnie to jednak i tak za dużo... Teraz przestałam ćwiczyć od 2miesięcy i cellulit znów się pojawia mimo że moja waga stoi w miejscu. Musisz schudnąć jeszcze, albo poprostu robić ćwiczenia na cellulit. Ja robiłam dziennie 50przysadów i te ćwiczenia http://www.youtube.com/watch?v=rsOwRoaRh4I i cellulit znikał :) Ale to wszystko zależy od organizmu, nie na wszystkich ludzi działają te same ćwiczenia.

Gość Chudy grubas
I jeszcze jedno, kremować się. Używać kremów nawilżających, ujędrniających, prysznic zimną-ciepłą wodą . Poprostu, cellulit to źle rozłożony tłuszcz, może w nogi najwięcej ci się go odkłada i dlatego tak jest, próbuj tych ćwiczeń z linku. Ja też patrzę na ilość zawartego tłuszczu np. w batonikach... I staram się jeść mało smażonego, pieczonego, chipsów itd...