Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Amkdw

Mam 32 lata i mysle o domu opieki

Polecane posty

Gość Amkdw

Jestem niesprawna,nie mam meza i nie mam dziecka,rodzice zarabiaja malo ja mam rente bo ciezko mi pracowac,dodatkowo niedowidze intelektualnie jestem calkowicie sprawna boje sie o swoj los,co bedzie jak rodzicow braknie,czy 600 zl renty starczy do domu opieki kurde

Gość Maja05
ale sex możesz uprawiać?

Gość szczoch
mój tata szukał kiedyś dom starców dla matki kolegi który był w stanach ona nie mogła tam pojechać a on tu bo praca i amerykańska żona i był tam prawie cale życie więc tata załatwiał no i to było ponad tyś. miesięcznie ale ona i tak umarła zanim tam poszła :(

Gość hjgjhghg
Bardzo współczuję. Spróbuj poszukać sobie pracy. Pozdrawiam ciepło.

Gość Amkdw
Nie bede tyle miec a moze sa jakies doplaty z gminy?boje sie co bedzie jak rodzicow braknie

Gość hjgjhghg
Nie myśl na zapas. Na pewno nie zostaniesz na lodzie zupełnie. A na razie ciesz się, że masz rodziców. To bardzo ważne. Całuję

Gość Amkdw
Z trudem chodze mam tez powykrecane rece watpie zebym byla w stanie dojsc do pracy

Gość szczoch
zostań modką kafe a tak serio zapytaj się w pomocy społecznej pani ci wszystko powie

Gość Amkdw
Chyba tak zrobie ale dopuki sa rodzice jest ok,ale sa juz sporo po 50 ojciec tez choruje na serce

Gość :D:P
moze sprobuj dorabiac w call center

Gość :D:P
jezeli mozesz pisac na klawiaturze to moze poszukaj jakiejs pracy typu przepisywanie tekstow lub cos w tym stylu

Gość Amkdw
Zdrowym ciezko teraz o prace ech szukalam ale dla takich jak ja sa oferty typu ochroniarz i sprzataczka-gdzie czesto rodzice pomagaja mi sie ubrac wiec jak mam sprzatac dobrze?! widze czarna dziure jak mysle o przyszlosci,panicznie sie jej boje,marzen nie mam

Gość Amkdw
Dzisiaj ne chce pomocy,mysle o przyszlosci

Gość bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb
nie martw się na zapas,a jeżeli chodzi o domy opieki to gminy dopłacają brakującą kwotę,pozdrawiam serdecznie

Gość Amkdw
To dobrze musze myslec na zapas bo mieszkanie wynajmujemy i jak rodzicow zabraknie to nie dam rady oplacic i bede musiala odejsc,niby mam jakies tam ciotki ale nie chce byc ciezarem

Gość wiśnia59
Dobrze że myślisz o swojej przyszłości, rodziców masz jeszcze młodych , ale z chorobami różnie bywa a najlepiej jak mogłabyś liczyć na siebie. Jest wiele możliwości dorobienia przy Twojej niepełnosprawności a państwo niestety nie rozpieszcza niepełnosprawnych bo za 600 zł politycy powinni się wyżywić. Musisz wykazać się operatywnością , jak za setnym razem nie uda Ci się znależć zajęcie to próbuj dalej , ten nie ma szans kto nic nie robi. Masz 32 lata więc życzę Ci abyś miała przyjaciół bo oni są bezcenni i na całe życie, zajrzyj na "życie po 30" życie zwykłych ludzi mogę w tytule się mylić ale trafisz, może tam znajdziesz życzliwych Ci ludzi? A pracy szukaj i nie odpuszczaj, licz na swoją przedsiębiorczość, zapomnij o nietrafionym pomyśle z domem opieki, jesteś młoda i masz siłę woli, powodzenia.

Gość Amkdw
Przyjaciol nie mam,ludzie chyba nie lubia takich jak ja,mam tylko rodzicow

Gość wefsdfsdfsdfsdfs
Coś nie pasuje mi to co piszesz,bo według polskiego prawa osoby niepełnosprawne mają w urzędach zapewnione miejsca pracy i podobno jest ich wiele tylko nie ma chętnych.

Gość Amkdw
Ta sprzataczka i ochroniarz kiedy ciezko samej mi sie czasem ubrac a jak mam dobrze sprzatac?

Gość Amkdw
Ta sprzataczka i ochroniarz kiedy ciezko samej mi sie czasem ubrac a jak mam dobrze sprzatac?Mieszkam tez na wsi i nie mam auta wiec problem z dojazdem