Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ANIA19851

HCG BOJĘ SIĘ WYNIK

Polecane posty

Gość ANIA19851

Mam prośbę o interpretację wyniku hcg. Zrobiłam test ciąży i wysły dwie kreski. Poszłam na badanie HCG i wyszedł wynik 6217,0 mlU/ml, zrobiłam ponownie po 72 godzinach i wyszedł wynik 1079800 mlU/ml Czy coś jest nie tak czy jest mżliwość aby wynik usrósł w ciągu tak krótkiego czasy o ponad 1000000 mlU/ml czy to może błąd laboratorium. Cała jestem zdenerwowana bo ten wynik nie mieści się w żadnej skali tygodni ciąży maksymalny to 210612 mlU/ml i już bardzo się denerwuję że z ciążą coś nie tak :( Bardzo proszę o odpowiedź Z góry dziękuję

Gość nudny ten blog
hcg jest takze markerem nowotworowym, smigaj do jakiegos specjalisty

Gość nudny ten blog
niestety nie z tak wysokim poziomem hcg

Gość nudny ten blog
do tego za szybko narasta, dziwne, ze laboratorium nic ci nie powiedzieli, oni maja tam wypisane normy

Gość nudny ten blog
moze to blad, ale koniecznei powtorz badanie!

na pewno błąd, sama miałam ostatnio 3 razy powtórzone badania krwi, podobnie jak cytologię (w jednej klinice wyszło, ze mam komórki rakowe, w 3 pozostałych już nie). Generalnie te nasze laboratoria to jakieś dno, psy moich znajomych jak mają badaną krew to próbki do analizy są przewożone do Niemiec (wg polskich wyników z laboratoriów powinny już nie żyć). Idź jak najszybciej do lekarza i powtórz badania a nie denerwuj się na zapas.

Gość ANIA19851
to jednak był błąd laboratorium, pomyłka o dwa zera :)

Gość ojojku
no to gratulacje dla przyszłej mamy :) dobrze że dzicko jeszcze nie odbiera twoich emocji bo by mu sluzba zdrowia niezły stres na poczatek zafundowała.