Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blisko40

Potworne oszpecenie

Polecane posty

Gość blisko40

Mam masakryczny problem. Mam wrażenie,że przesunął mi się botoks z lwiej tak w stronę nasady nosa. Wyglądam jak avatar- szeroka nasada, mniejsze oczy,taka dziwna jestem.. Potwór. Wylałam już morze łez. Pierwszego dnia myślałam,że to opuchlizna, bo zrobił mi się potworny naciek między brwiami. Jednak teraz pryszcz się goi a ta rzekoma opuchlizna jest już od dwóch dni. Nie wiem,czy takie rzeczy są możliwe 1,5 m-ca po zabiegu. Tylko ja mam takie szczęście. Nie dość,że efektu nie było, zmarcha lwia została, to jeszcze teraz takie oszpecenie.

Gość jedno zamówienie
to może zgłoś się tam, gdzie ci to zrobiono?

Gość złośliwy polaczek
łahahaha :classic_cool: dobrze ci tak :classic_cool:

Gość blisko40
Nie e chce mi się czytać złośliwych komentarzy. Do lekarza się zgłoszę,ale chciałam podpytać zorientowane w temacie osoby. Załamka

Gość i bardzo dobrze sie stało
zycze żeby juz tak zostało na zawsze , cycki tez ci odpadną od silikonów pustaku.

Gość krawera
matko, ludzie przestancie tak złorzeczyć:( autorko, to okropne ale nie słyszałam o takich przypadkach, pokaż fotę

Gość blisko40
Nie , no coś Ty. Nigdy nie wstawię tu fotki. Cycków nie mam silkonowych, nie muszę :) Obawiam się,że lekarz nic mi nie pomoże. Będę teraz straszyć przez kilka m-cy, zanim nie minie efekt botoksu.

Gość blisko40
Ta osoba za zdjęcia jest mi znana. Podobnie, cóz może trochę. Oczy mam jakeś dziwne teraz.

Gość psia karmaa
a gdzie robiłaś, jakie miasto?

Gość blisko40
Nie będę podawała miasta jakie to ma znaczenie. Robiłam przecież 1,5 m-ca temu. Na początku było ok. Teraz mnie zastanawia, czy fakt ,że miedzy brwiami zrobił mi się potworny pryszcz, mógł wpłynąć na przesuniecie botoksu ?

Gość jesteś gosciem na ślubie?
przesunięcie botoksu problem znany jak świat swiatem tylko ze jeszcze nikt nie wymyslił na to skutecznego odwrotu przyzwyczaj się botoks wchłonie się ale kontur zmian i tak zostanie do końca zycia czyli jak pisałas twarz avatar , współczuje po co to zrobiłas? trzeba było starzec się jak człowiek

Gość blisko40
Jeju , to mnie załamałaś, skąd wiesz,że kontur zostanie???????????

Gość ecuduhcduheuheiuyedeuyueueuu
nie słuchaj ich, oni cię tylko straszą idź do tego co ci to zrobił i zapytaj co masz teraz zrobić, a jak ci nie pomoże to go postrasz sądem

Gość blisko40
Lekarz może się teraz wypiąć. Przecież to przesunięcie nastąpiło 1,5 m-ca po zabiegu. Przecież nie mogła przewidzieć,że zrobi mi się pryszcz między brwiami :(

Gość hjaaaaaantaaa
jakim sądem? musiała podpisać papiery przed zabiegiem o ewentualnych komplikacjach więc nie bądź śmieszna

Gość jest zabronione 0
zejdzie za jakies 3,4 miesiace ;) a na serio wspoczuje , jedynie co to trzeba odczekac az sie wchlonie- moja kolezanka miala podobna przygode , zeszlo jej po jakis 4 miesiacach. Kwas mozna rozpuscic - na botoks rady nie ma tylko czas

Gość blisko40
Nic nie podpisywałam. Zresztą kto jej udowodni,że zrobiła mi ten zabieg. Przyjęła, wstrzyknęła, zainkasowała i ok.

Gość jest zabronione 0
i nie sluchaj ze ci tak zostanie :D bo to bzdury :)

Gość blisko40
Kwas utrzymuje sie ok. 5 m-cy, jeszcze ok 4 z wyglądem potwora. Fajna perspektywa na lato.

Gość ecuduhcduheuheiuyedeuyueueuu
nigdy więcej już nie wstrzykuj sobie na twarz zawsze jest ryzyko

Gość blisko40
Nie mogę się pogodzić z tym ,że to nastąpiło po upływie 1,5 m-ca. Wcześniej mogłabym zwalić na lekarkę. Teraz na co???????? Czy gdyby nie pryszcz miedzy brwiami, nie nastąpiłoby przesunięcie?????

Gość blisko40
up

Gość kafeteria.pl titititititit
stara a glupia zal.com

Gość blisko40
No jakbym była młoda, to nie wstrzykiwałabym sobie botoksu. Proste. Głupia, cóż , teraz tez tak myślę.

Gość blisko40
up

Gość TVN Style
Wiemy, że wiele osób pada ofiarą błędów lekarzy medycyny estetycznej. Nie każdy potrafi o tym rozmawiać ale też nie każdy musi z tym żyć. Jeśli jesteś taką osobą, TVN Style może Ci pomóc. Wyślij zgłoszenie z opisem swojej historii na adres bledy@tvn.pl. Koniecznie załącz zdjęcia części ciała, których dotyczy Twój problem. Możemy sprawić, że lustro znów stanie się Twoim przyjacielem.