Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość awa85

jak wzmocnić włoski?

Polecane posty

Gość awa85

Witam serdecznie was drogie Panie. Moja córka nie długo skończy 3 latka i ma kłopoty z włoskami. Był czas, że w niektórych miejscach była po prostu łysawa, a włoski bardzo powoli jej rosły. z tyłu głowy ma sianko. włosy bardzo brzydko wyglądają. Obcięcie włosów nic nie pomogło. macie może jakieś sposoby, żeby wzmocnić włoski? może jakieś odżywki albo płukanki? z góry dziękuje za pomoc.

Gość _Wisienka z pestka_
moja corka ma 2 latka i ma jak na jej wiek dlugie i geste wloski i kręcoen ale niestety tez z tylu robi jej sie sianko bo gdy lezy albo spi wyciera glowa o poduszke. Chcialam jej robic kucyk albo dwa kucyki zeby sie to siano nie robilo ale niestety ona nie lubi zdejmuje odrazu wszelkie spinki, gumki, opaski itp. Kupilam jej szampon johnson&johnson taki zielony 2w1 z odzywka i teraz chociaz po umyciu dobrze sie rozczesuja ale sposobu na to sianko nie mam.

Gość awa85
też używam szamponu z tej firmy, ale do włosków jasnych z rumiankiem. Słyszłam, że najlepiej takie włoski obcinać, ale jej tak powoli one rosną :(

Gość _Wisienka z pestka_
Tylko ze ten zółty szampon nie ma odzywki i jest duza roznica przy rozczesywaniu. Kiedys uzywalam tego zoltego. Ja swojej nie zaprowadze do fryzjera na scięcie bo ona jeszcze nie wysiedzi niestety. Moze za jakies 2-3 miesiace.

Gość awa85
ja swoją obciełam na krótko maszynka do włosów. nawet się nie bała. a czy mogę jej smarować włoski jedwabiem?