Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anaa0

Pulsowanie koło uszu. Czy to normalne? proszę odpiszcie

Polecane posty

Gość anaa0

chodzi o to, że przyłożyłam sobie tak jakby tuż za uchem dłon i czułam pulsowanie, za drugim uchem również. Co to jest i czy to normalne? wydawało mi sie, że tylko koło dłoni tak jest.

Gość anaa0
aha chodzi mi o cos takiego jakby serce biło, znaczy to przykład jest :P

Gość anaa0
to jest miejsce tak jakby nad uchem. Odpiszcie czy jest tam tętno. Oo oto mi wlasnie chodzi,

Oczywiście, że są tam naczynia tętnicze. Pulsowanie można czuć w wielu miejscach na ciele, tam gdzie tętnice przebiegają powierzchownie, zwłaszcza po wysiłku.

Gość gość
wszystkich chorym na tą jak i inną chorobę polecam modlitwę do Boga za wstawiennictwem do św. Rity . modle się do niej od miesiąca i pojawiło się światełko w tunelu w mojej chorobie.

Gość gość
więc to chyba św Rita pognała cię do lekarzy i na badania bo od samych paciorków to choroby by ci się jedynie pogłębiały i nasilały. Jak chorował nasz papież to całe narody odmawiały paciorki a ON sam zainstalował się w klinice Gemeli bo wiedział że bez medycyny i lekarzy ani rusz:)

Gość gość
Może masz po prostu za wysokie ciśnienie albo zapalenie ucha?

Gość gość
lekarze to tylko pośrednicy, chodzi o to żeby trafić na odpowiedniego lekarza i odpowiednią diagnozę, a to nie jest takie proste. chodziłam do lekarzy od 2 lat i dopiero od czasu kiedy zaczęłam się szczerze modlić to pojawiła się szansa dla mnie. to nie jest wysokie ciśnienie bo mierzyłam