Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

margaret38

kto powiekszal piersi z rozniaru A 80 na CC u dr kubasika

Polecane posty

SLYSZALAM ZE DR. KUBASIK W POZNANIU ROBI NAJLADNIEJSZE I NAJLEPIEJ CYCKI.ALE JA NIE CHCE MALYCH TYLKO DUZE C,BO MALE MAM CALE ZYCIE.ROBILA MOZE KTORAS Z WAS U NIEGO TAKIE PIERSI?

Gość jesli twoja skora
da rade sie rozciagnac to uzyskasz pelne c lekarz to nie czarodziej wszystko zalezy od twojej budowy

Gość jesli twoja skora
pozatym 80A to trzeba wlozyc duzy implant przy 80 zeby bylo c minimum 450g

Margaret. Dziewczyny chwalą tego doktorka. W sumie niezadowolonych pacjentek można na palcach u jednej ręki policzyć,a to jest nic w porównaniu do setek zadowolonych dziewczyn :). Rozumiem,że chodzi Ci o takie małe D ? Szczerze, to jakoś pierwszy raz spotkałam się z rozmiarem cc :P Na pewno masz pod biustem 80 czy to rozmiar ze stanika? Ile masz wzrostu ?

Mam 170cm, zawsze 60kg pod biustem 80, w biuscie 90 zadna rewelacja w dodatku dlugo karmilam i jedna troche bardziej jest wyciagnieta.A znalazlam na necie zdiecia ze mozna to ladnie zrobi,tylko dr Kubasik ma malo zdiec a te co sa to male wydaje mi sie. DZIEWCZYNY PISZCIE JAK ROBILYSCIE U TEGO LEKARZA CYCKI Z MISECZKI A NA C-D.DZIEWCZYNY PISZA O WKLADKACH CC TO TAK NAPISALAM