Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madzia000000000000000

Zrobić to z nim

Polecane posty

Witam. Mam 15lat. Chodzę z chłopakiem o 5lat od siebie starszym. Jest nam dobrze. Jesteśmy ze sobą od ponad pól roku. Narazie są pocałunki przytulania bardzo mnie to cieszy ze jemu to wystarcza. Ale jest pytanie. Czy mój wiek jest odpowiednim do tego by iść z nim do łóżka ? ;/ Kocham go wiem ze on mnie tez. Wiem że w koncu przyjdzie taki moment ze bedziemy siebie poządać. Jeżeli taki moment przyjdzie za miesiąc dwa za cztery to co wtedy? Mam jeszcze zaczekać ? Czy zrobić to?

Gość aldo_1973
Zrób, udokumentuj to na filmie i wstaw nam do oceny 🖐️

Gość drogadoraju
zaczekać, ale nie dwa miesiące a dwa lata. chociaż i tak mnie pewno nie posłuchasz. nie powinno sie tego robić b komuś nie starczają czułostki a wtedy gdy samemu sie bedzie tego chciało.

drogadoraju posłucham cię a to dlatego że nie chcę potem żałować. Dla mnie seks to nie jest tylko kwestia przyjemności chcę chłopakowi dać to co dla mnie jest wartościowe.

Madziu uspokój się. Przemyśl sobei to. Pierwszy raz jest bardzo ważny, do tego trzeba dojrzeć zarówno samemu jak i dojrzec musi miłośc łącząca oboje ludzi :) Jesteś bardzo młoda, masz czas, nei spiesz się, bo będizesz żalować. Postrzeganei pewnych rzeczy zmienia sie w tym okresie, warto wpierw poznac siebie, to kim jesteś. Jeżeli chłopak cię kocha to poczeka :) i nie kilka miesiecy a kilka lat! Pamiętaj o tym. I powiedz chłopakowi szczerze, że to dla ciebei za wcześnei. Nie czujesz tego. Nigdy nie rób nic wbrew sobie i nigdy nie udowadniaj uczuć względem kogoś.

Dziękuje :* Własnie dlatego się cieszę zę mój chłopak tego nie wymaga.

Gość hehe, dobre
madziu, ta najpiękniejsza... to starsza od Twojego chłopaka i dziewica, wie co mówi

Nie patrz w ten sposób: "bardzo mnie to cieszy ze jemu to wystarcza". Myśl o sobie. On jest duży facet i to on powinien iść w tej kwestii na ustępstwa, jeżeli jest odpowiedzialny. Jeżeli tego nei potrafi zrozumieć to albo neizalezy mu na tobie albo jest neidojrzały i głupi, a najpewneij jedno i drugie :) Napiszę ci jeszcze, że moja kolezanka z gimnazjum chodziła z chłopakiem z liceum (4 lata różnicy), ale ona była pyskata i asertywna i ułożyło im się, sa nadal ze sobą, ona am teraz 23 lata :) Wszystko jest możliwe, ale musisz wyznaczyć granicę. Jeżeli on ją będize próbował przekroczyć, to nic nie jest wart. I nie rób niczego pochopnie, w tym momencie bedzie to nijakie, za np. 3 lata, jeśli bedizecie razem, będize to wiele dla was obojga znaczyło :)

On nie naciska. Tylko wiem ze przyjdzie taki moment kiedy on będzie tego chciał. Jeżeli dla mnie będzie za wcześnie nie zrobimy tego. A jeżeli będzie to ta chwila jestem w stanie mu sie oddać ale ta chwila nie nadejdzie prędzej niż za ok 4lata. Boje się ze on mnie zostawi ale widzę ze jest we mnie zakochany jakby mógł to nie odchodziłby ode mnie nawet na sekundę. Kochamy się. Mam nadzieję ze poczeka zze wytrwa.

Kiedyś rozmawialiśmy o seksie. Powiedział mi wtedy że on mnie nie będzie zmuszał ze poczeka :) Dotrzymuje słowa. Tylko tak się zastanawiam jak długo będzie czekał ehh.