Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sweethome001

problemy z zoladkiem

Polecane posty

Gość sweethome001

Czy bol zoladka moze byc objawem ciazy ? Boli mnie przewaznie rano... Do tego mam zachwiania rownowagi.. Biore tabletki 4 miesiac.. W czwartek dostalam okres, w niedziele sie skonczyl. A od tego poniedzialku zaczelam nowe opakowanie. Mieszkam w cieplym kraju. Goraco moze miec wplyw na tabletki ?

Gość dffdshg
skoro mialas okres a tabletki ierzesz poprawnie to nie ma opcji rasczej zeby to ciaza;)

Gość sweethome001
gdzies przeczytalam,ze okres moze pojawiac sie nawet do 4 miesiaca ciazy. Ogolnie czytam tak teraz i jakas dziewczyna pisala,ze podczas brania tabletek wypada robic badania na krew bo moze dochodzic do krzepniec. Poczekam jeszcze kilka dni.. Dzieki za odpowiedz-

A może ten ból żołądka to nie objaw ciąży tylko źle dobranych tabletek? To bardziej prawdopodobne.

Gość sweethome001
Chodzi o to,ze podczas okresu nic mnie nie bolalo. Tabletki biore wieczorem o 20.00. A w poniedzialek rano w drodze do pracy czulam sie swietnie. Po czym wstalam z fotela w pociagu i zemdlalam. Szybki zawrot glowy niewiadomo skad. Nie moge isc do lekarza bo nie mam wyrobionej karty sanitarnej.. A w Polsce bede dopiero na swieta. Moze powinnam brac tabletki do konca miesiaca i przerwac. Zaczynam sie bac, zdrowie jednak jest u mnie najwazniejsze...

Gość sweethome001
i przez wczesniejsze 3 opakowania nie mialam problemow z zoladkiem.