Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Śmieszny Student

Dlaczego Polska nie osądziła komunistycznych zbrodniarzy?

Polecane posty

Gość miłośnik Urbana
wypowiedź Urbana z 91 r. "Poczułem się łyso. Koledzy ministrowie od gospodarki ze swoimi dyrektorami zaczęli się lokować w różnych spółkach nomenklaturowych i brali posady w wielkich strukturach gospodarczych, jeszcze państwowych. Byli tam bez konkurencji, znali się na zarządzaniu, organizacji pracy, mieli kontakty. ... Oglądałem ich na moim osiedlu w "zatoce czerwonych świń". Prawie od razu przesiedli się do mercedesów jako szefowie spółek i banków. Zacząłem kombinować, co robić. Poszedłem się radzić Sekuły. Sekuła miał już własny biznes......"

Gość manio ciekawski=)
Nie chce mi się na ten temat rozmawiać, bo mnie szlag trafia, na samą myśl, że mordercy chodzą po ulicach i mają się bardzo dobrze, na czele z Jaruzelskim i Kiszczakiem.

Gość miłośnik Urbana
zaczniesz rozmawiać jak niedługo znowu powróci temat odszkodowań za Holokaust dla 'wybranych' . te ostatnie wypowiedzi o 'polskich obozach zagłady , albo wczorajsza Shussel o 'milionach wymorowanych przez polakóe żydów " to może być takie przygotowanie do zasadniczego tematu dla nich - ile na tym można jeszcze od innych zarobić ?