Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaczelam biegac

zaczelam biegac kiedy zobacze efekty?

Polecane posty

Gość zaczelam biegac

Postanowilam, ze zaczne biegac, nie chce schudnac tylko wymodelowac sylwetke, umiesnic nogi no i dzis pobiegalam pol godzinki, stopniowo bede zwiekszac czas no i tu mam pytanie kiedy moge zobaczyc pierwsze efekty zakladajac, ze bede biegac co drugi dzien?wie ktos?:-)

nie wiem, ale też biegam :) jestem już w nałogu wiec powodzenia!

nie wiem kiedy bedą efekty, ale popieram. Dziś będąc z dzieciakami na spacerze pomyślałam o tym samych aby zacząc biegać...

tylko nie biegajcie po ciemku, to niebezpieczne, dziś wbiegłam na rybaków! :(

spodziewaj się po 6 miesiącach wyraźnie widocznych efektów ;) pierwsze będą po około 2 miesiącach no chyba że będziesz biegać szybko i nie po płaskim terenie to efekty będą szybciej

Gość zaczelam biegac
nie po ciemku na pewno nie bede biegac;) jestem uparta wiec bede biegac regularnie, niezle sie dzisiaj spocilam, ale pozniej czulam sie lepiej, jakos tak lzej :-)

już trochę, nie wiem dokładnie :O ale zawsze rano i już zawsze w dobrych butach, jak się przebiegłam w zastępczych to poźniej nawet chodzić nie mogłam :(

i dziś jeszcze kulawa biegłam :( żeby tego mało było to z twarza sina :D jek pech to pech :(

chyba tak, na pewno samopoczucie 100% lepiej, fizycznie nie było źle wiec się nie wypowiem

Gość zaczelam biegac
troszke dlugo,ale bede czekac cierpliwie;)

dzięki, wiesz właśnie chodzi mi o polepszenie ogólnej spawności i lepszem samopoczucie.chudnąc nie muszę.

Gość feger------
więc bieganie jest w sam raz :)

Gość feger------
Levviatan też biegasz?

Gość mmmmmammaa weronkkiiii
z kim biegacie i gdzie?

Gość zaczelam biegac
ja biegam sama, tam gdzie mieszkam jest naprawde duzo miejsca do biegania, duzo sciezek, drog dla rowerow wokol takiego walu co statki co chwile plyna wiec jest na co przy okazji popatrzec:-)

ja dzis sobie pobiegalam.Bylismy z mezem i coerka na spaceerze w lasku.I dfajnie sie czuje. Od juta bede biegac wieczorkiem.

Gość feger------
zaczęlam biegać, gdzie mieszkasz?

pomorze

dziewczyny dziś biegalam... jestem wypompwana...ale dumna z siebie !

ja zaplanowalam sobie bieganie na 20 ale pogoda sie popsula.Ulewa.wiec odpuscilam sobie.

ja tez biegam :-) co drugi dzień, razem z mężem, nawet nie weim po ile km ale biegamy tak ok. 45 min. mam słabość do słodyczy i czasami jak sie ich najem za dużo a potem idę pobiegac to czuję się wtedy "rozgrzeszona". poza tym bieganie wspaniale odstresowuje, kiedy "prę" naprzód to wydaje mi się, że wszytki e kłopoty zostawiam za sobą. mam podwyższone cisnienie a bieganie je obniża. jeszce jedna rzecz- bo bieganiu mam mega ochote na sex (podobnie jak mój mąż) i dużo siły, żeby kochać sie w różnych pozycjach i w różnych miejscach. co do utraty kg to nie zauwazyłam, zeby mi jakos strasznie ubyło, ale nie ochudzam się, jem to co chcę. faktem jest jednak to, ze moje ciało wygląda dużo lepiej-zniknęła oponka z brzuszka, cellulit jest praktycznie niewidoczny, skóra jest jędrną, nic mi nie wisi ani się nie trzęsie.

alutka, zazdroszczę ci ... ja nie mam mozliwości biegac z mężem-(zostaje przy dzieciakach )fajnie że piszesz o + biegania, to mnie motywuje aby dalej je kontynuować...pzdr

Gość bobelk
polecam bieganie dla lepszego samopoczucia i dla sylwetki :) ja 3 lata temu zaczałem chodzic na siłownie i cwiczylem na mase, wazylem 90 kg cwiczac na mase przybylo mi miesni i waga skoczyla do 100, co przy wzroscie 195 nie bylo jakos spektakularnie widoczne i tak 1.5 roku cwiczylem na mase 3 razy w tyg. na silowni pozniej zaczalem rzezbic sylwetke stosowalem specjalna diete + aeroby czyli bieganie basen i tak przez 5 dni w tyg. wstawalem o 5 rano i biegalem godzinke pozniej po pracy o 16 - 17 silownia i basen na poczatku bylo ciezko, ale pozniej sie przyzwyczailem do takiego wysilku i teraz z nawyku codziennie biegam chodze na silownie 3 razy w tyg. + basen minimum 3 razy w tyg. i powiem wam, ze od kiedy poprawilem swoja sylwete mam slawny kaloryferek na brzuchu silne ramiona, bez przesady z przypakowaniem, ale jestem innym czlowiekiem skoczyla moja pewnosc siebie i atrakcyjnosc czuje sie zajebiscie :) takze polecam wszystkim sport :)

BOBELK , dzieki za te informacje. Jeszcze bardziej będę sie starać aby być konsekwentną w tym postanowieniu. pzdr

ja dzis bylam biegac i czuje sie super.Bieganie poprawia samopoczucie,

Gość zaczelam biegac
mieszkam w Holandii;) fajne te bieganie spodobalo mi sie :-)