Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie do was panowie

DO FACETÓW: Wolicie kobiety ubrane w pończoszki, seksowną bieliznę itp czy nago?

Polecane posty

Gość pytanie do was panowie

No właśnie jak wolicie się kochać? Czy nawet jeśli kobieta jest tak przyodziana to kończy się to u was rozebraniem partnerki do naga czy jednak podniecają was takie ciuszki podczas stosunku? ;)

Gość anioł to wie co lubi
uwielbiam w rajstopach z pejczykiem w dłoni. Zupełnie nago gdy już karzę ją za to co mi uczyniła wcześniej. Taka naturalnie naga i oddana. Może być łysa lub we włoski odziana. ot, moje zapotrzebowanie:-)

Gość F A C E T;)
Uwielbiam buty na niewysokim obcasiku, pończoszki, sexowna bielizne - ale tylko jako zestaw do gry wstępnej, a przy seksie same pończochy. Lubię też inny zestaw: damskie skarpetki, buty typu adidasy i fajne majteczki. A jak całkiem nago to koniecznie zadbane stópki i pomalowane paznokcie...

Gość Anti-sport seeker666 GHAH
Byle d00py chciała dawać!

Gość otton 45
docelowo naga, a w grze wstepnej stipniowo rozbiram raaaallll

Gość PanJa
najpierw ekstra bielizna, stroje, gry w subtelne pokazywanie coraz więcej itp a w końcu zupełnie na golasa. Nawet jak kochamy sie w jakiś ryzykownych sytuacjach np w plenerze. Zdarza się nam dość często - za każdym razem prosi żeby jej nie rozbierać, wstydzi się i broni. Najpierw tylko podciągnięta troszkę sukienka albo opuszczone nieco spodnie i od tyłu. Ale to tylko na początek. Jak tylko zapuszczę kutasa od razu odsłaniam cycki. Wtedy jeszcze bardzo się wstydzi, bo w razie czego widać z daleka. Potem po kolei zupełnie rozbieram górę, cały czas pupa ledwo odsłonięta. W końcu za jednym zamachem ściągam jej spodnie i majtki. Wtedy też sam zdejmuję wszystko i od tego momentu przestajemy zwracać uwagę czy ktoś się nie zbliża. Czasem, jak jest zupełne odludzie pozostajemy potem jakiś czas na golasa.

Gość młode dupcie są dobre :)
pończoszki :)

Gość gsgrsrgergerg
mnie sie podobaja kratki na ponczoszkach i tych na rece do lokci stringi tez wogole kobieta musi miec co nieco na sobie bo to bardziej odnieca ze nie jest do konca rozebrana

Gość 044
Dla mnie do kochania kobieta musi być na nago,mieć wygoloną cipe na zero i do tego pięknie pachnąca tak jak moja Pani.

Gość menski
długie wełniane skarpety za kolana, strasznie seksi ;)

Gość ali_akmahali
wszystko jedno - byle dobrze obciągała :D

Gość Pan Typu Bear 45
Podobają mi sie owłosione szympansice :D

Gość kocham kobiety !!!!
Ja lubię jak kobieta wskoczy w jakieś sexy pończoszki to jest naprawdę podniecające ❤️ ja wole takie rozneglizowane troche :D niż nagie nie żebym nie lubił was nago :)

Gość kjllklkl
naga, moze byc ubrana bez bielizny pod :-) tez

Gość ponczochy pod warunkiem
ze nogi sa cale ogolone, bez zadnych wloskow na udach

Gość n a g o
Uwielbiam kiedy moja dziewczyna się powoli rozbiera do naga , wtedy jest ta chwila napięcia która potem daje wiadomo jaki efekt......

Gość Mamna20
Sama sie przekonaj chodz do mnie.daniel19780531@interia.pl

Gość reno59
Świetnie kiedy kobieta ma coś na sobie extra : pończochy nylonowe z pasem,który podkreśla talię,buty na obcasie,jakąś przeźroczystą koszulę.Cóż może bardziej być kobiece.Nylonowe pończochy ocierają ciało,doprowadzając faceta do szału.Nie wiem czy długo można wytrzymać z takim :Wampem" No,ale niektórym jest to obojętne dla koneserów nie.

zalezy od tego na co mamy ochote jak cos namietnego i perwersyjnego swietnie moze wygladac w ponczoszkach jakims gorseciku, koronkowe majteczki i do tego okulary... kreci mnie jak kleczy .... moze tez miec mini i majteczki (lub bez) ktore mozna szybko zrzucic i zrobic szybki numerek na stojaco... najwazniejsze zeby bielizna byla sexi bo jesli w misie z parasolkami to mi opada...