Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kornela28

duphaston a test ciążowy

Polecane posty

Gość kornela28

witam mam pytanko mam brać duphaston od 16 dc do 25 dc wczoraj 26 dc robiłam test ciążowy wyszedł negatywny :) jak myślicie czy jest szansa na ciążę jeszcze test nie wykrył miałam któraś z was taką sytuację :) proszę o odpowiedz :)

Ja robilam test w dniu spodziewanego okresu i wyszly dwie krechy ,ta druga slabsza ale byla,powtorzylam tesst nast dnia,wyszla mocniejsze ,potem poszlam na badanie krwi beta hcg i wyszlo ze jestem w ciazy..a duphaston tez bralam ,on nie ma wplywu na wynik

Gość aosopos
Tak, wiele z nas miało taką sytuację, że test był negatywny. Duphaston nie ma nic do testu. To zalezy jak długie masz cykle, może być jeszcze za wczesnie, zresztą prawie na każdym tescie pisze żeby robic w dniu spodziewanej miesiaczki.

Gość kornela28
wiem że nie ma wpływu :) ale jestem przed @ a mam problemy z progesteronem :) i musiałam zrobić bo jak by był pozytywny to mam brać dalej dziś 27 dc na razie @ może za wcześnie liczę na to :)

Gość aosopos
Ale bierzesz dalej duphaston?

Gość aosopos
Sama napisałaś "duphaston a test..." więc piszę, że jedno z drugim nijak ma się do siebie...;)

Gość kirkoooo
Dopóki bierzesz duphaston to raczej nie dostaniesz okresu.

Gość kornela28
nie biorę na razie bo test był negatywny :) cykle mam 28 dniowe mierzę temp codziennie rano dziś 37 :) a robilam test o czułości 10 :)

Gość kornela28
nie biorę już duphastonu ostanie dwie tabletki brałam 25 dc