Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pechowiec jak nic

Czy to klątwa

Polecane posty

Gość pechowiec jak nic

Nie wiem za co mnie takie coś spotyka, ale do rzeczy, mam 29 lat i nie mogę sobie znaleźć normalnej dziewczyny... Za to co jakiś czas pojawiają kobiety którym zależy co najwyżej tylko na seksie, nie spotykam się z takimi kobietami bo sensu to dla mnie nie ma, nie interesuje mnie seks bez miłości... moi znajomi mi się dziwią że nie korzystam z tzw. "okazji" nie mogą zrozumieć że nie jestem męską szmatą... szkoda że niestety tylko przyciągam takie kobiety a nie inne, żadna spokojna i normalna mnie natomiast nie chce, bo np. się nie podobam z urody :/, co za życie.

Gość Kaktus i Fred
taka karma

Jakoś się wierzyć nie chce, że lgną do ciebie tylko nimfomanki. Serio, obudz się z tego snu ;)

Gość 223512
Zabawne :D

Gość pechowiec jak nic
Karmelova a jak mam się obudzić, ja wcale nie żartuję, może to przez to że jestem nieśmiały a kobiety o których piszę są z reguły bezpośrednie, same zaczepiają i zagadują.

Gość zły pies
Cholera jasna! Ja mam podobny problem! Jestem młodym, inteligentnym, bardzo atrakcyjnym fizycznie, dobrze zarabiającym facetem z poczuciem humoru. Niestety, lecą na mnie same nabardziej atrakcyjne laski, a podejrzewam, że one chcą tylko złapać przystojnego męża z dużą kasą. A te przeciętne dziewczyny wstydzą się mnie. Kiedyś zaprosiłem jedną przeciętnie wyglądającą ale bardzo sympatyczną dziewczynę na kolację do restauracji, ale odmówiła mi, mówiąc: nie mogę umówić się z tobą, Zygmuncie, gdyż jesteś dla mnie zbyt doskonały. Ty będziesz miał piekną i intelignetną kobietę za żonę, a ja jestem tylko szarą myszką. No i co ja mam zrobić? Jak żyć???

Gość AMOK_
@ pechowiec jak nic Nieśmiałość to klucz do problemu. Wartościowa kobieta nigdy nie zaczepi Cię sama z siebie, musisz się nauczyć przełamywać nieśmiałość i zagadywać. Nie mam na myśli prymitywnych zaczepek, bo nie o to chodzi - zwłaszcza, że takie zachowanie zniechęca dziewczyny z górnej półki. Podstawa to miły uśmiech, wyważone słowa i przede wszystkim zachowanie, które najbardziej chyba świadczy o człowieku.

może to przez to że jestem nieśmiały a kobiety o których piszę są z reguły bezpośrednie, same zaczepiają i zagadują." yhy akurat :D

Gość pechowiec jak nic
AMOK_ rację masz, Regres jak byś widział jakie agentki mnie zaczepiają to też byś se dał spokój, ostatnio jedna taka mnie od paru miesięcy usiłowała zaciągnąć do łóżka (a jak się dowiedziałem miała chłopaka!!! wtedy) jej ilość facetów na koncie to spokojnie z 40 a ma dopiero 19 lat. Takich przypadków w tym roku miałem kilka, jedna to była taka bezczelna że na pierwszej randce chciała od razu wiadomo co... i zerwała znajomość bo nie zachowałem się jak facet HAHAHAHHA tak szybkiej dziewczyny to ja jeszcze nie widziałem heh. Inna chciała się wymienić mną ze swoją koleżanką, która też całkiem sporo ma na koncie (jeszcze młodsza lat 18). Inna przy swoim facecie się do mnie dobierała. to nie wszystko ale nie chce mi się już pisać więcej...

Gość ES34
A nie myślałeś o tym, że chcą zrobić pośmiewisko? Jakieś zakłady i tego typu historie? Bo takie zmasowane ataki to dość podejrzana sprawa - zwłaszcza, że - jak piszesz - spokojne, wartościowe dziewczyny nie ciągną do Ciebie.

Gość ES34
Poza tym zastanawia mnie jedno: co to za powód "nie chce mnie, bo się jej nie podobam" - płytkie podejście, nie świadczące na korzyść kobiety. Może jednak nie trafiłeś jeszcze na taka prawdziwie wartościową babeczkę?

Gość pechowiec jak nic
ES34 nie są to zakłady itd. te osoby się nie znają nawzajem nie wiedzą o swoim istnieniu nawet są z różnych miast i to nie są zmasowane ataki raz na parę tygodni.

Gość robzbawiłeś mnie koleś
nimfomanki Cię uwodzą ? żadna się w Tobei nei zakochała ? może jesteś tylko na jedene raz bo taki kiepski w łóżku jesteś że nawet do tego się nei nadajesz

Gość Mamray
Tak już jest że spokojne dziewczyny wyrywają ci flirciarze, a porządnych facetow mają te bardziej rozrywkowe laski. Samo życie... Dlaczego tak się dzieje? Nie tylko ty masz pecha... ja też trafiam na saych cyników egoistów, zadufanych w sobie. A może mężczyźni wolą zołzy?