Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawe co bedzie?

Czy moge byc w ciazy?

Polecane posty

Gość ciekawe co bedzie?

Witam, przepraszam ze pytam przez forum ale jestem ciekawa, tak wiec mam PCO z cyklami bezowulacyjnymi, miałam prowadzony monitoring przez gin.bylo jajeczko 12mmna9mm ale wchłoneło się, mąż sprawdzał nasienie jest suuper, w poprzednich cyklach mierz.temp.nie przekroczylo 36,5 teraz od 3 dni mam 37,1,37,36,9, bol podbrzusza czasami, robiłam test 1 wyszel ze pole rozowe i taka ledwo zauwazalna biala kreska, zrobilam drugi na poczatku nic, pozniej po jakims czasie widze gruba w C i cienką rozowa w T, dzis test wyszedl negatywnie. Cykle mam bardzo nieregularne wiec nie wiem kiedy spodziewac sie dni plodnych. Prosze o opinie a zarazem aby nie obrazac, jesli ktos nie ma ochoty wypowiadac sie na w/w temat to niech swoje zdanie zachowa dla siebie. Z gory dziekuje

Gość nie...
nie napisalas jak dlugie masz cykle, kiedy byla ostatnia miesiaczka... tak naprawde nic nie napisalas, to jak mamy ci pomóc?

Gość ciekawe co bedzie?
tak wiec ost miesiaczka byla 29 kwietnia, cykle mam rozne ost.byl 47 dniowy, inne byly po 35 do 40, zdarzalo sie ze byly 2x w miesiacu pozniej raz na 2 mieisace, bardzo roznie, oprocz tego co napisalam to zauwazylam czestsze oddawanie moczu, wzdecia, oraz wiekszy brzuch, moze mam jakies urojenia, ale nie mialam tak jeszcze.

Gość agiew
Może zamiast testów owulacyjnych kup sobie mikroskop owu. Jest wielokrotnego użytku więc bardziej będzie Ci się opłacał, skoro masz problemy z zajściem. Być może już teraz jesteś w ciąży, zrób test. A jeśli nie to nie trać nadziei :)

Gość Julikiki
Klejna co wmawia sobie ciąże ;/

Gość Matka Natura ;)
Nie lepiej sobie odpuścić , ciesz sie życiem nie mysl o tym i sama nawet nie bedzies wiedziała kiedy zajdziesz w ciaze

Gość ciekawe co bedzie?
Julikiki prosiłam aby nie wypowiadały się osoby które maja zamiar rzucac tego typu wypowiedzi, nie interesuje Cie to po co w ogole tu zagladasz, ja nie wmawiam sobie ciazy jedynie zadalam pytanie czy jest szansa a to zupelnie cos innego, zycze Ci abys to Ty kiedys potrzebowala pomocy a inni podchodzili do ciebie w ten spoosb!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Test negatywny ..
Test negatywny to nie ma ciązy , na ulotce masz to nawet napisane

Gość Julkiki
pisze prawde że wmawiasz sobie jezeli negatywny to nie jestes w ciaz, a ty dalej swoje

Gość ciekawe co bedzie?
dziekuje Wam bardzo za miłe komentarze, ja sama nie czuje się na cięzarną, jedynie zastanowily mnie te testy bo nigdy nie wyszly poz.a teraz nagle dwa, chcialam sprawdzic czy moze ktos mial podobnie. w takim razie odpuszczam sobie i zobaczymy co przyniesie los. raz jeszcze dziekuje Pozdrawiam

Gość ciekawe co bedzie?
ja umiem czystac ulotki, moja siostra była w ciazy a trzy testy wychodziły negatywnie a była wtedy w ciazy, ja nie rozumiem dziewczyn które tak wrednie podchodza do czyjegos problemu naprawde....

Gość a moim zdaniemmmmmmmm
nie jestes w ciazy (jezeli oczywiscie jestes juz po terminie okresu) to krecha owinna być widoczna jak byk ja tak miałam

Gość to idz do laboratorium
tam tobie zrobią z krwi my przeciez tobie nie powiemy czy też nie , jedynie mozemy powiedziec ze jest mała mozliwosc

Gość ciekawe co bedzie?
ja nie oczekuje od was ze powiecie mi tak jeses w ciazy, jedynie czy ktos mial podobnie... jeju naprawde gdybym wiedziala jakie spotkaja mnie odp.nie zalozylabym tematu. Tak wiec powyzszy temat uwzam za zakonczony

Gość ,g,g,.g.g.jhj.ghuh
a ja czytalam o całkiem sporej liczbie przypadków, że beta była bardzo wysoka a testy sikane nic nie pokazywały! Mojej znajomej 3 sikane testy różnych firm pokazały negatywy w 3 m-cu ciąży!!!