Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmmmmmmmmmmmnbvc

JESTEM WIELKA :(((

Polecane posty

Gość sinisterka88
Jesteś idealna, masz wzrost top modelki! Jeśli jesteś przy tym szczupła, to wierz mi, wielu facetów to nieziemsko kręci. I przy tym takie dłuuugie nogi:)

Gość mmmmmmmmmmmmnbvc
no jednak nie , skoro jestem sama

Gość wiking sabotażysta :)
długie nogi są przereklamowanie mają być szczupłe ja uważam że idealny wzrost dla kobiety to 165 cm :)

Gość 177mam
Ja mam 177cm wzrostu i jestem zajebista! :D :D Kocham każdy jeden centymetr, bo dzięki temu wyróżniam się z tłumu - a to lubię ;) Chciałam też zapisać się do jakiegoś klubu wysokich, ale...okazuje się, że jestem za niska! Bo zazwyczaj trzeba mieć 180 cm - w przypadku kobiety :P

Gość mmmmmmmmmmmmnbvc
a co uwazasz powinny zrobic te wyzsze od 165 cm? prosze napisz, bo ja sama siezastanawiam co ja mamz e soba zrobic i nie bardzo wiem..

Gość Długi
edzie znowu ze sie czepiam. no ale ok. jakby np ktos ci napisal ze majac 190 cm wygladasz jak pokraka bo prawdizwy meski facet ma wzrostu co najwyzej 180, tak nie jest- ale gdyby tak bylo- to jakbys sie poczul? mysle ze jak pokraka ;p No raczej taki nie powiedzą bo kobiety pociągają wysocy mężczyźnie co jest udowodnione naukowo a facetów wzrost nie ma aż takiego znaczenia bardziej liczą się szerokie biodra i duzy biust oraaz szczupła talia

Gość Długi
a po za tym mała kobieta jest kobieca a duży facet męski do tego jeś li chodzi o mnie to nie trafiłaś bo ją trenuje jestem sportowcem amatorem i waże 97 kg więc do swojego wzrostu akurat uważam że jest to bardzo dobra waga :)

Gość wiking sabotażysta :)
a co uwazasz powinny zrobic te wyzsze od 165 cm? prosze napisz, bo ja sama siezastanawiam co ja mamz e soba zrobic i nie bardzo wiem.. A wali mnie to :P

Gość mmmmmmmmmmmmnbvc
jej wiem!, napisalam ze co by bylo GDYBY.. ty tego nie rozumiesz bo natura cie obdarzyla wzrostem idealnym dla faceta. wiec nigdy nie zrozumiesz jak to jest jak sie czujesz jak kaleka mimo ze jest sie zdrowym

Gość Długi
a co uwazasz powinny zrobic te wyzsze od 165 cm? prosze napisz, bo ja sama siezastanawiam co ja mamz e soba zrobic i nie bardzo wiem.. Jebnąć się w główkę i wyrzucić kompleks za drzwi :D

Gość Długi
jej wiem!, napisalam ze co by bylo GDYBY.. ty tego nie rozumiesz bo natura cie obdarzyla wzrostem idealnym dla faceta. wiec nigdy nie zrozumiesz jak to jest jak sie czujesz jak kaleka mimo ze jest sie zdrowym No pewnie trochę racji muszę Ci przyznać ( niechętnie) no ale fakt nie mam 160 cm więc moge to rozumieć jedynie teoretycznie

Gość Długi
mmmmmmmmmmmmnbvc Żyjesz ?

Gość mmmmmmmmmmmmnbvc
nie, nie chce mi sie juz, bo dla kogo mam wyrzucac kompleksy skoro nikomu sie nie podobam, co najwyzej moge wywolac w kims obrzydzenie lub śmiech.. sorry..

Myslę,że powodem,że jestes sama nie jest tylko i wyłącznie wzrost. myślisz,że gdybyś skurczyła sie o 10-15cm,to automatycznie miałabyś wielkie branie u facetów? Wysoki wzrost nie jest równoznaczny ze skazaniem na samotność!

Gość mmmmmmmmmmmmnbvc
tak, zdaje sobie z tego sprawe. mysle jednak ze czulabym sie lepiej w swoim ciele, nie wyrozniajac sie dziwacznie z tlumu

Gość Długi
prosze napisz, bo ja sama siezastanawiam co ja mamz e soba zrobic i nie bardzo wiem.. Wiesz możeszz być kobieca nie wyglądem ale charakterem :)

Gość Długi
Chodzi o to żę możesz mieć te swoje 180 pare a jak będziesz kobieca chodzi o rozmowe myślenie zachowanie to i tak będziesz czarować facetów :)

Gość jestem dobry o psy mie lubia
ja cieie juz luie o ys mie oroila przed wiekszymi facetami

Gość Długi
na mnie to np działa dlatego moja trochę owineła sobie mnie wokół palca :D ale w porę się opanowałem i mamy równouprawnienie :D

Gość ndhd
Dziwna jestes,bez kitu. Ja mam tez tyle i nawet szpile nosze i faceci sikaja za mna. To wrost modelek,no chyba,ze jestes babochlopem.

Gość Długi
autorko żyjesz ?

Gość mmmmmmmmmmmmnbvc
zanim cie oczarowala , to krecila cie swoim wygladem. sam sie przyznaj sam przed soba czy kobiecy charakter bylby dla ciebie wazny gdyby kolo ciebie stanela czy usiadla kobieta twojego wzrostu i cie probowala oczarowac czy cos ;p pewnie nie, skoro nie czujesz sie mesko przy wysokiej . wiec to nie ma znaczenia, zeby ktos chcial dac sie oczarowac musi najpierw dac ci szanse, a nie da ci jesli mu sie nie podobasz. zreszta czemu ja mam czarowac kogokolwiek. chcialabym by mezczyzna mnie oczarowal, bo chcial tego a nie ja sama musze na sile o wszystko sie starac. czemu moje niskie kolezanki moga byc czarowane i podrywane a ja nie? bo tak mnie urzadzila natura ktorej serdecznie dziekuje za wszystko.. :/

Gość ndhd
Co ty pierdolisz. Taki karakan jak ty moze miec,jesli w ogole moze same z metra ciete,grube lochy. Zal mi cie mlocie.

Gość Długi
pewnie nie, skoro nie czujesz sie mesko przy wysokiej ale ona wyłapuje słówka cholera :P a ty człowiek skurwiel kończ swtydu oszczędź ....twoje wypowiedzi to dno...

Gość jestem dobry o psy mie lubia
nie oroilas mie! ie luie cieie

Gość ndhd
Zalosny koles. Autorko,nie jestes mega wysoka,wiec wyluzuj. Polub najpierw sama siebie,wtedy polubi cie reszta.

Gość Długi
mmmmmmmmmmmmnbvc Wiesz co nie wiem czemu ale masz jakiś urok i chyba dał bym się oczarować :) a przynajmniej bym spróbował :)

Gość małgorzata455
z mutantem na czele :D hahahaha

Gość lllllooooookkkkk
ja mam 173cm i zawsze uwarzalam sie za wysoka,nie mialam odwagi na szpilki ale wkoncu sie przemoglam:) w mojej miejscowosci mieszka kobieta ktora jest rowna mojemu mezczyznie a on ma 191cm i ta kobieta ma dziecko i meza:)

Gość Długi
191cm czyli ma mój wzrost :o