Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sami bogacze!

W Polsce sami bogacze!

Polecane posty

Gość Sami bogacze!

Przeglądam tak tematy o zarobkach i może 5% zarabia 1500 zł, jakieś 20% od 2000-10 000 a reszta kilkadziesiąt tysięcy:-D Poza tym większość z was to lekarze,adwokaci,przedsiębiorcy na skale międzonarodową, jeździcie lexusami,porshe,bmw rocznik minimum 2011, mieszkacie w dwupiętrowych apartamentowcach,spędzacie wakacje na Seszelach,Bali minimum 2x w roku,omijacie sklepy Zary,bo jeździcie do Mediolanu i Nowego Jorku aby w sklepach Vesace czy D&G zostawić tysiące dolarów:-D Ludzie o jakiej wy biedzie piszecie?:-D

Gość Sami bogacze!
Weźcie dajcie troche kasy:-D

Gość Sami bogacze!
Taka Jenny na przykład ma kilka samochodów,buduje dom za milion złotych,na same kosmetyki wydaje miesięcznie 3000zł:-D

Gość tak, to bogaty kraj,
:classic_cool:

Gość hgg
w Polsce jest teraz od groma bogatych i zamożnych ludzi i oni mają też prawo pisać tak samo jak ci biedni

Gość hgg
ja też lubię Egipt, mnóstwo tam naprawdę luksusowych hoteli, które w Polsce mają ceny jakby były conajmniej Ritzem

Gość od groma ?
nie rozśmieszaj mnie :D

Gość hgg
oczywiście ze tak, mnóstwo jest teraz takich Polaków i bardzo dobrze

Gość od groma ?
bardzo bogatych jest mało :)

Gość hgg
no Kulczyków jest mało, ale takich któych stać na luksusy już bardzo dużo. Nie jedna Jennifer ;)

Gość od groma ?
też dość mało :) wielu na kafe się lansuje na bogatych, a są dość biedni

Gość hgg
akurat kafe to głupi przykład ale w Polsce autentycznie jest baaaardzo dużo bogatych ludzi, w ogóle Polska do biednych krajów NIE należy i to widac na każdym kroku

Gość od groma ?
mało

w polsce szczególnie w miejscowościach pod warszwaą i innymi dużymi miastami w polsce jest od chuja bogatych ludzi. nie móimy o milionerach ale takich zarabiających miesięcznie od powiedzmy 30tys w 300tys..... ja jednego dnia pod cukiernią w mojej miejscowości widziałem : lamborgini, jaakis wyjebany bugatti i maseratii czy jak sie to zwie , najnowszy audii itd lacznie sobie policzcie ile ten 5 miejscowy parking byl w tamtej chwili wart;d w polsce robi się coraz wiecej bogatych ludzi zyjących jak pączek w masle... ale nie świadczy to o tym ze w polsce jest jakos super dobrze ogolnie...bo o rozwoju o bogactwie danego panstwa nie swiadcza bogaci tylko tzw klasa średnia u nas dopiero w powijakach

Gość hgg
o bogactwie państwa świadczy to że jeśli człowiek ma łeb na karku to może być bogaty, nawet jeśli zaczyna od zera. A w Polsce taką możliwość ma

Gość od groma ?
w polsce jest mało bogatych ludzi