Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dooorzaa

Byłam prostytutka a teraz mam męża

Polecane posty

Gość dooorzaa

Nic o tym nie wie bo by się biedaczek załamał, ale tak czy siak niczego nie żałuję - nie każdego stać na studia, a dodatkowa kaska zawsze się przydała. Pracowałam w burdelu, ale nie jakimś podrzednym tylko całkiem luksusowym, pracowałam tak ponad 3lata

Gość f0igjk
przebadałaś sie chociaz?

Gość adfafadf34342e3swr32e4
znowu prowo!

Gość dooorzaa
Znowu nie prowo ;) tak przebadana pod kątem większości chorobsk

Gość dooorzaa
A wy myślicie że prostytutki nigdy nie będą miały męża, rodziny ? To was zaskocze, nawet lepiej faceci większości z nich o niczym nie wiedzą

Gość dooorzaa
Nie dowie się, pisze ten temat by uświadomić facetów że nigdy nie wiadomo czym zajmowała się twoja kobieta w młodości ;)

Gość Nosz ja nie mogę
Ale wiedz, ze to się może prędzej czy później wydać. W życiu bywaja bowiem takie sytuacje, że wszystko nieraz wychodzi na jaw choć wydaje sie że nie ma szans by do tego doszło. Może być tak że Twój mąż natrafi na Twojego byłego klienta który mu o wszystkim doniesie. Albo doniesie mu o tym ktoś inny ( na przykład z Twojej byłęj pracy w burdelu) kto też o tym wie.

Gość bosski
co było i nie jest nie pisze sie w rejestr wazne jakim jestes człowiekiem i czy go kochasz i nie zdradzasz teraz

Gość dooorzaa
Nie dowie się bo mój facet nie jest polakiem i nie mieszkamy w polsce, więc małe szansę :)

Gość getgr5t6
lubilas spijac sperme 50 letnim facetom ?

Gość kocham oboje ale
Skoro weszłaś w nowe życie i budujesz związek na kłamstwie to współczuję i nie wróżę związkowi długiego dystansu. Kłamstwo zawsze wychodzi na jaw. A wtedy skrzywdzisz męża nieodwołalnie.

Gość Nosz ja nie mogę
Właśnie w takich przypadkach sprawy też czasem wychodzą na jaw. Niby wydaje się że nie ma możliwości by druga osoba dowiedziała się o tym co przed nią skrywamy a jednak sytuacja obraca się wbrew nam. Nie życzę Ci tego. Piszę to jednak by Cię uświadomić. Nawet w Pismie Świętym jest napisane że nie ma nic zakrytego co by nie wyszło na jak i to co się mówi na ucho-będą głosić na dachach.

nie lubila zapewne ale taka praca.:D mylisz ze baba na kasie w tesko to lubi wstrzymywac kupe przez 8h? i nabijac na kase towary na ktora jej niestac?:D nie lubi. ale taka praca:D dziwka pożyteczna jest, nikomu krzywdy nie robi. a instytucje prostytutki stworzyli mężczyzni, popyt rodzi podaż

Gość kocham oboje ale
I cieszysz się tym,że prawdopodobnie się nie dowie??? Wiedząc że gdyby wiedział prawdopodobnie nie spojrzałby na Ciebie?No to gratuluję perfidna kobieto. A zdziwiłabyś się jakie rzeczy wychodzą z czasem. Mam nadzieję,że twój mąż pozna prawdę i wtedy zdecyduje czy chce być z kimś takim - kobietą gorszej kategorii

Gość dooorzaa
Czy to młoda czy to stara, jedna druga rogaczem uczynić cię może ;) a młoda też mogła mieć np sponsora albo puszczać się za drinki :classic_cool:

Gość kocham oboje ale
Niektóre kobiety jednak się szanują i własną godnośc przedkładają nad nowe kosmetyki czy ciuchy. Niestety są takie dla których kasa jest najważniejsza. Ważniejsza niż własne ciało, honor i dobre imię.

Kiedy bylem z moją laską na imprezie dowiedzalem sie ze za kase dawala doopy... juz nie jest moją laską... scierwo.

Gość kocham oboje ale
Bo nikt normalny nie chce być z kobietĄ która się nie szanuje. Jest takie mądre przysłowie - jak traktujesz siebie tak traktujesz innych. Co widać na przykładzie autorki. Nie szanowała się i nie szanuje męża skoro go okłamuje.

Gość dooorzaa
Tak uważam się za człowieka, człowiek też popełnia błędy

Gość dooorzaa
to twoje zdanie, ja z tym skończyłam, jestem normalna jak każda inna :)

Normalna kobieta nie zniża się do czegoś takiego. Widać że jesteś z gminu prostaczko. Była dziwko. Dziwka to nie zawód, a stan umysłu...

Gość teraz strach się wiązać
z kobietami

a sprzątanie u innych ludzi? pranie za nich, jeszcze w dodatku wysluchiwanie awantur i ponizanie???? - kobiety tak pracują albo we wspomnianym hipermarkecie apierdol na kasie za gówniane pieniądze bez mozliwości wychodzenia do toalety - to co to nie jest poniające???? brak szacunku????? pierdolicie glupoty. dziwka nikomu nic zlego nei robi z wyjatkiem siebie samej co najwyzej

Tylko że Ty autorko, jak sama wspomniałaś na początku, nie żałujesz tego, co potem nazywasz błędami :D Jakie to więc błędy? :O Sensem tego tematu jest chyba tylko Twoja chęć dowartościowania się poprzez mącenie, tzn. "uświadamianie" innych facetów, że każda kobieta to potencjalna, zakłamana dziwka, czyli że nie jesteś jakimś wyjątkiem, tak więc gówno, w które wdepnęłaś (bo w gruncie rzeczy wiesz, że nie masz się czym chwalić), jest wszędzie rozniesione, a zatem nikt nie może mieć lepszego samopoczucia, niż Ty :O Płytkie i żałosne.

Gość tylko, że kiedyś nie było
takiego ciśnienia na posiadanie zbędnych gadżetów, a teraz jak masz zwykłe ubranie i nie masz najnowszego modelu tel i laptopa to jesteś jak trędowata