Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rfraeVEr

Mamusiu

Polecane posty

Gość rfraeVEr

MAMUSIU! Ten potwór paluszki mi obcina, Już jest kaleką Twoja dziecina! Mamusiu! Co Ja takiego zrobiłam? Ja tylko życiem się cieszyłam!

Gość rfraeVEr
Mamusiu! Czy Ja umieram dlatego, że Tatuś Cię dręczy? Że Cię nie Kocha i męczy? Ja Ciebie tysiąc razy mocniej będę Kochała! Ja - Twoja córunia mała! Ja będę Ci buzi na dobranoc dawała. Ja będę się z Tobą bawiła i śmiała. Nie pozwól, żebym została zamordowana! Mamusiu moja Kochana! On teraz szczypcami oczy mi rozdusi. Nie będę widziała Mojej Mamusi! A Ty Mnie Mamusiu będziesz widziała. Nie pozwól, żebym została zmasakrowana! Spójrz do śmietnika, tam będę leżała! Na dnie śmietnika pogrzebana

Gość rfraeVEr
Mamusiu! Tatusiu! Dlaczego życie Mi daliście? I tak okrutnie je odebraliście? Mamusiu patrz! Twoją córunię w krematorium spalili, Ale duszy Jej nie zabili. Ja w Twoim umyśle będę żyła, Będę po nocach Ci się śniła! I będę po nocach do Ciebie wołała. Ja - Twoja córunia mała. Mamusiu! Dlaczego zatykasz uszy? Przecież nikt Cię nie ogłuszy. To przecież Ja, Twój Skarbek Kochany, Ten, co miał brzuszek rozrywany.

Gość poezja aborcyjna rządzi
:D :D :D :D :D :D

Gość rfraeVEr
Mamusiu! Pamiętasz jak się bałam? Pamiętasz jak o pomoc do Ciebie wołałam? A pamiętasz Mamusiu oczy tego lekarza? Co śmiercią dzieci obdarza? Kto mu dał prawo, by zabił Twoją dziecinę? Twoją niewinną kruszynę, Mamo... Czy ta powolnej śmierci porcja Nazywa się aborcja? zapytaj rządzących o nazwiska poznaj tych ludzi z bliska sprawdź, czy oni też swoje dzieci zabijają czy tylko ciebie w pogardzie mają

Gość rfraeVEr
Mamusiu! W naszym kraju mordercy chodzą na wolności, A niewinnym łamie się kości Mamusiu Moja, gdybyś wtedy mnie ocaliła... Na pewno byłabyś szczęśliwa Przyniosłabym Ci wiele radości I tuliła w wielkiej miłości Mamusiu! W Twoim sumieniu będę ciągle żyła I będę za Tobą bardzo tęskniła. Pamiętaj, że Twoja córeczka Najbardziej by Cię Kochała!

Gość jak to zrobić?
sam pisales/as? smutne i piekne zarazem. w kazdym razie daje do myslenia...

Gość rfraeVEr
autorem jest ktoś inny... ale poczytać warto...

Gość jak to zrobić?
moja przyjaciolka usunela. ale chyba ja mam wieksze wyrzuty niz ona...

Gość rfraeVEr
przykre....

Gość gnajaca inga
@jak to zrobić? Dlaczego masz wyrzuty sumienia?

Dlatego ze jest bardzo wrazliwa osoba. Z kategorii takich co to sie za innych wstydza,czuja wlasnie wyrzuty sumienia za innych,po ktorych splywa to jak po kaczce.

Gość jestem dobry o psy mie lubia
what you want ,haney

Gość gnajaca inga
@joaska1 jestes adwokatem czy jak? niezaleznie od wrazliwosci nie mozna miec wyrzutow sumienia za kogos, chyba ze ja do tego namawiala.

ja mam żal za to, że mnie zostaila gdy miałam 4 lata i nie ma jej przy mnie gdy potrzebuję i musze się męczyć z ojcem !