irysek07 0 Napisano Czerwiec 8, 2012 Czy miewacie takie i jak one u Was wyglądają? Ja co któryś cykl miewam takie plamienia, teraz np w 13 dc śluz podbarwiony krwia taka różową, 14dc użo śluzu i krwi w nim, 15 dc śluz taki ciemno czekoladowy i 16 dc jest takie brudzenie budyniowe. Zastanawiam się czy to tak długo może trwać, moje cykle są 30-32 dniowe. Do ginekologa chodzę regularnie z innym problemem, kiedys mówiłam mu o tym plamieniu ale jakoś nie widać w badaniach przyczyny, usg ok, hormony ok i sama już nie wiem czy tak może być czy nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Natkaaell 0 Napisano Czerwiec 8, 2012 Mi się czasami zdarza ale jest to w śluzie taka pojedyncza jakby nitka krwi i tylko przez jeden dzień w ciągu cyklu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamisia_k 0 Napisano Czerwiec 8, 2012 słyszałam o takim pojęciu jak krwawa owulacja, poszukaj w google i poczytaj na ten temat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach