Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kurdebelajegomac

Wszystko sie spierddolilo

Polecane posty

Gość Kurdebelajegomac

Normalnie nic tylko sie powiesić w zeszłym roku wyszłam z mąż mamy synka wszystko było dobrze dopóki problemy z przeszłości nie dopadly mojego męża no mam dość gdyby nie syn chyba bym sie wykończyla wszystko sie spoerddolilo musieliśmy na gwałt zmienić mieszkanie nie mamy kasy żyjemy na bieżąco ja szukam pracy jest masakra a jeszcze jakieś inne kary przychodzą do zapłaty no ja sie wykończe psychicznie :-/

Gość naćpany i pijany rencista 666
BĘDZIE DOBRZE! CHOCIAŻ NA TYM ŚWIECIE JUŻ TYLKO GORZEJ SIĘ DZIEJE!

Gość a cd w eks bum
A jakie to demony przeszłości go dopadły?

Gość Kurdebelajegomac
A kiedyś jak był młody i nie mieli pieniędzy to kradł długa historia to było kupę lat temu a mimo to nie chcą go zostawić w spokoju :-( będę samotna mama przez około dwa lata bez rodziny bez nikogo (mieszkam za granica ) szczerze jestem przerażona :-(

Gość Jfhjfhfdhjfdhj
Czyli idzie siedziec, bardzo dobrze ludzie ciezko pracuja a taki twoj maz pozbawial ich ciezko zarobionych pieniedzy, wiadomo latwa kasa cieszy kieszen ale jak widac do czasu. Za wszystkie bledy kiedys nam przyjdzie zaplacic. Bardzo dobrze ze ma teraz problemu trzeba bylo jebac a nie isc na latwizne... Powodzenia

Gość Kurdebelajegomac
Jestem ciekawa czy tez byś tak mówiła gdybyś miała sytuacje podobna do jego po pierwsze nie mógł pracować bo był malolatem i nie mieli nawet na chleb!!! Nie znasz sytuacji to sie kuurwo nie wypowiadaj