Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maxym25

wysoka temp a ciaza ...

Polecane posty

Gość Maxym25

Czesc dziewczyny prosze o pilna odpowiedz mianowicie chodzi o to : szukalam juz takiego watku ale nie znalazlam dlatego pytam czy ktoras z was tak miala... mierze temperature od kilku miesiecy w pierwszej fazie cyklu mam temp w granicach 36.3-36.5 w fazie lutealnej 36.7- 36.9 tak bylo za kazdym razem do tej pory a w tym cyklu temperatury sa w granicach 37.1- 37.6 stad moje pytanie czy jak zachodzi sie w ciaze to temperatura jest wyzsza niz w kazdym cyklu . nie jestem przeziebiona ani nic w tym rodzaju.

Gość lopae
może chce ci się kupę?

Gość Maxym25
czy ktos moze mi udzielic madrej odpowiedzi?...

Gość camerun
zrób kupę :)

Gość temperatura jest wyższa
ktory to dzień cyklu?

Gość Maxym25
29 @ powinnam dostac za 2 dni tyle ze zawsze 2 dni przed temp spadala dosc znacznie i nigdy nie byla tak wysoka dzis rano np byla 37.4 a przy wczesniejszych cyklach najwyzsza 36.9 nie mam zadnych innych objawow tylko strasznie jestem spiaca i czuje ze jakos mi tak goraco w srodku nie wiem jak to opisac ;/

Wydaje mi się, że możesz być w ciąży:) Moja koleżanka, która nie dawno dowiedziała się że jest w ciąży ciągle chodzi senna a no i podwyższona temperatura też może wskazywać na ciążę...Proponuje zrobić test a wszystko się okaże:)