kamisia_k 0 Napisano Czerwiec 8, 2012 Perwersja chyba nie ma rodziny, pracy ani łóżka, bo wciąż tu siedzi, chyba nawet nie sypia :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Czerwiec 8, 2012 Mam wyimaginowanego męża i równie wyimaginowaną piątkę dzieci. Zazdrościsz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamisia_k 0 Napisano Czerwiec 8, 2012 Pewnie ! Najważniejsze, że masz wyobraźnię. Szybka reakcja - refleks też masz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Czerwiec 8, 2012 Łóżko mam, ale chyba muszę wymienić, bo skrzypi jak uprawiam seks z wyimaginowanym mężem. Nikt mnie nie zatrudnia na podstawie umowy o pracę ani żadnej innej umowy, a mimo to mam z czego żyć, w sumie żyje mi się nawet całkiem nieźle. Sypiam minimum 8 godzin na dobę, bo inaczej nie jestem w stanie normalnie funkcjonować. W wyjątkowych przypadkach sypiam mniej, ale odsypiam w najbliższym możliwym terminie. P.S. Co cię obchodzi moje życie? :D Własnego nie masz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach