Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kapelusz z piórkiem

Ja 24 lata, on 16. Dla mnie był to zwykły sex. On chce czegoś więcej. Nachodzi

Polecane posty

Gość Kapelusz z piórkiem
Przykro mi ale tak musiało się stać. a co ty robisz na kafe?

Gość Kapelusz z piórkiem
Mi tym bardziej bo cię kocham :( tak wszedłem sobie i jak zobaczyłem temat wątku to się domyślilem

Gość grdyrye
Jak zwykle czytanie ze rozumieniem się kłania, wiek niewiele ma do rzeczy bo w różnych szerokościach geograficznych ludzie w różnym tempie dojrzewają. W Afryce pierwszy raz 10 latków jest normą, w Europie normą jest dobrowolny pierwszy seks w wieku 16 lat. Dlatego ustalanie jakiś arbitralnych granic nie ma sensu.

Gość F Ala
grdyrye spieprzaj pedofilu :O

Gość analiza liza
jak mialam 17 lat to chodziłam z chlopakiem 16 letnim . miał 192 cm wzrostu i każdy myślał zhttp://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5251505 on jest starszy ode mnie, a nawet pewne dzieczyny dwudziestoparo letnie zapytały go po co chodzi z taką gówniarą jak ja :D

Gość grdyrye
Jestem kobietą ;) Nie widzisz nic dziwnego w ustalaniu jednej sztywnej granicy wiekowej dla całej populacji ? Bo ja widzę. Jedna 14-latka jest jeszcze dzieckiem, bez miesiączki, a inna współżyje i ma orgazmy. A jak wiemy w Polskim prawie pedofilia to spanie z osobą poniżej 15 r.ż.

Gość gry coś tam
do seksu trzeba też dojrzeć mentalnie i psychicznie, nie tylko fizycznie!!!

Gość grdyrye
Zgadzam się, ale mimo to milionom ludzi niegotowość psychiczna nie przeszkadza w uprawianiu seksu. "Chcącemu nie dzieje się krzywda."

Gość F Ala
no tak, typowe podejście pedofila :D

Gość grdyrye
Raczej typowe podejście osoby której przytrafiła się taka fajna, szczenięca miłość w wieku 14 lat :P I niczego nie żałuję, nie czułam się ani przez chwilę wykorzystana. Chciałam wszystkiego co się zdarzyło.

Gość izusia.87
ja mam 25 i nawet nie popatrzę sie za chłopakiem który ma poniżej 20 lat,dla mnie to dzieciaki,nawet gdy by był mega przystojny,nie dojrzałe to takie myślące o butach nike lub adidas hehe